sú pekné, ale nosí ich veľa ľudí... no a je to značka ako každá iná- taška, logo converse, taška za 50 eur, možno aj málo som povedala a výrobná cena je 7 eur...
Converse je ešte jedna z mála značiek, kde "značka" nie je všetko. Sú aj kvalitné - aspoň ja som na také natrafil.
ale je pravda aj to, že sa dajú kúpiť také isté topánky bez "hviezdy" za bagatel.
Dá sa to prirovnať k LV. Existuje nespočetne atráp. Keď si niekto našetrí na originál, tak mu nikto ani neverí. Ide iba o ten "vnútorný pocit" majitela. :letim:
ja osobne mam od converse znacky vela veci a ako prva bola penazenka za 50 euro ktoru som kupil v irsku asi pred 6 rokmi a stale je skoro ako nova a to ju pouzivam nonstop. a presne pred 6 rokmi to prepuklo a ja som tu znacku zacal milovat. aj ked niektore ich veci su celkom nie podla mojho gusta ale mam od nich trojo topanok dve tricka mikinu tasku a kapsu, ponozky ,trenky .... ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
dokonca s rovnakou otázkou -.-
inak hovoria že ich nosí veľa ľudí, tak to áno, keď si človek chce kúpiť prvé ktoré zbadá
ja rozmýšľam nad kúpou týchto napr:
vyzerajú kvalitne, koža, a celkoo referencie kvality značky majú dobré si myslím..
Conversky sú pre mňa jedny z najkrajších druhov obuví
až na to, že ich nikde nevidím aby ich predávali a z ameriky ee
ale je pravda aj to, že sa dajú kúpiť také isté topánky bez "hviezdy" za bagatel.
Dá sa to prirovnať k LV. Existuje nespočetne atráp. Keď si niekto našetrí na originál, tak mu nikto ani neverí. Ide iba o ten "vnútorný pocit" majitela. :letim: