@dannyd14 sak hej, mas pravdu, len som ti povedal ako to na birdzi byva ze ked sem niekto da nieco take tak ho iba zlyncuju a normalnej reakcie sa nedocka, iba "who cares"... a pod.
Myslím, že výroba takého dokumentu bude aj tak na dve veci. Nikoho nepreberie z tej prijebanosti a tí najväčší prijebanci o ňom nebudú ani chyrovať. Hnoj tu bude vždy nejaký a každá generácia sa má za čo hanbiť. Dokument si pozriem ale pochybujem že či už mne tým ktorý oň tiež budú mať záujem prinesie niečo nové. Nuž teda načo nejaké nadšenie keď tú cieľovú skupinu aj tak kompletne obíde skôr to treba brať ako @3 lebo z toho človeka akurát jebne..
najsmutnejšie je, že kvalita stále "tam vonku" je, stále vzniká, len sa ("akoby") všetky médiá čo majú aspoň trochu vplyvu rozhodli ju ignorovať, schovať pod návalom sračiek, a následne zdeformovať a zničiť všeobecnú predstavu a cítenie o tom, čo kvalita je.
@skingir94 tie slová vyriekol Boris Filan (boli ak dobre tuším v niektorej z maturít zo SJL). Nerozumiem prečo zrovna takýmto štýlom sa ho rozhodli parafrázovať, ale mne sa to páči.
@midnight jasné, zatiaľ ale nemám veľké očakávania aby som náhodou nebol sklamaný. Bude to myslím niečo na štýl dokumentov "arsy - versy" alebo "iné svety" Ak si nevidel, pozri aj to.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
fuckin
cares ?
to beriem ako selekciu prijebancov
najsmutnejšie je, že kvalita stále "tam vonku" je, stále vzniká, len sa ("akoby") všetky médiá čo majú aspoň trochu vplyvu rozhodli ju ignorovať, schovať pod návalom sračiek, a následne zdeformovať a zničiť všeobecnú predstavu a cítenie o tom, čo kvalita je.
"A čo budeme rozprávať svojim vnukom?" No on je práve ešte z tej generácie z ktorej rozprávať má čo, predpokladám, že mládie za facebookom nestrávil.
Vôbec mi to nesedí. Text fajn ale ako dedova spoveď to nie je dobré
vravej aj o tlači a mimoto media cloveka neformujú len do 18r zivota...
A tí " oni" ludí formovali verejnú mienku dávno pred TV či rádiom ...
A mne sa zdá že práve dôchodci najviac veria TV a sedia prednou... hl tí panelákovci