Mám lekárom nariadenú pečeňovú diétu (tzn. nesmiem jesť nič, čo veľmi zaťažuje pečeň - tuky, korenia atď.).
A keďže ju mám už pomerne dlho, tak hľadám nové výrobky, ktoré by som mohol jesť a našiel som si cottage cheese. Avšak neviem to veľmi za
Podla akych priznakov si isiel k lekarovi, kvoli peceni resp. preco ti nariadil takuto dietu, ako ti to skodilo? Ja mam tiez na podozrenie na problem s pecenou (nie vazne), ale pokial to neni akutne, lekarom na slovensku sa vyhybam oblukom. Ked ti odporucil pecenovu dietu, neporadil ti ake jedla mas prijimat?
Mal som mononukleózu, ktorá mi napadla aj pečeň a preto mám mať ešte stále dietu. Lekár mi síce dal zoznam toho, čo môžem, avšak nie je tam všetko z toho, čo môžem jesť. Orientačne mi hlavne povedal, že nesmiem nič, kde je veľa tukov, nejaké tzv. "Éčka", korenia, kakao atď.
tiež som mala mononukleozu a nasledne pečeňovú diétu. Proste jedz nie mastné a korenená jedlá, nejedz čokoládu, pečeň sa rýchlo regeneneruje takže to netreba podľa mňa tak hrotiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
» www.biocesta.sk/diety/pecenova-...