Ahojte, moje prvé fórum sa týka fenoménu s názvom couchsurfing. Jedná sa vlastne o ubytovávanie sa po svete zadarmo u niekoho "na gauči". Rád by som sa takto ekonomicky pustil do sveta. Mňa zaujíma či už ste to niekto skúsili? (viac v 1. komente)
Viac ako 2 000 000 riadne overených ľudí z 200 krajín sveta, ktorí cestujú, ubytovávajú, sprevádzajú v porovnaní s bežných cestovaním o viac ako 70 % lacnejšie. Čo si o tom myslíte a apropo skúsili by ste to? Resp. skúsil to už niekto z vás? Poznáte niekoho kto to skúsil?
keď som bývala s @grietusha -ou tak sme mali niekolko couchsurferov .) nóra čo hovoril plynule po slovensky alebo íra a austrálčana ktorých sme pozorovali z balkona ako nam pripravujú vegetarianske jedlo a pomáhali nás sťahovať
A jj som otvorena tomu ísť couchsurfovať .) ako aj spať na letisku, v stane niekde, v aute .D
@lawey a si registrovaná na couchsurfingu? Bola si už ty sama niekde takýmto spôsobom? Čo to bolo za ľudí, čo ste ubytovali a ako to vlastne prebiehalo? V skratke...
V berline sme byvali u jedneho s kamoskou, bolo to prvy krat a bolo to super o to viac, ze bolfakt mily. Vyzdvihol nas na letisku, pomohol nam, varil nam vecere atd ale akurst dneska mi pisala jedna baba ohladom jedneho typka u kt som povodne mala byvat v londyne ze ci na mna nieco skusal, ze je to u nho bezne tak rste ze som tsm nesla a zohnala niecp ine
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
A jj som otvorena tomu ísť couchsurfovať .) ako aj spať na letisku, v stane niekde, v aute .D
Teraz sa uz tomu tolko nevenujem, ale kedysi boli u mna doma cseri na dennom poriadku, rovnako ako ja som tak precestovala desne vela.
Ale ak budes rozmyslat nad tym iba ako nad ubytovanim zdarma, tak to ani neskusaj. Couchsurfing je o nicom uplne inom.