plz poradte dakdo ako mozem hrat tuto hru online...viem potrebuj niaky patch len vsetky co som stiahol mi nesli alebo mi nesla spustit hra...vie dakdo poradit niaky fajn patch...da sa hrat online cez hamachi???
www.bside.sk -> tam si staihni patch v23 sa mi zda...ten ti staci aby si nonsteam rozbehal...a cez hamachi sa da...to vlastne je simulacia siete LAN...cize s nejakym kamosom ked si chces zahrat proti nemu a nemate volny server...tak si ho spravite cez hamachi...
akoze dobra hra, ale podla mna trochu stara a unrealna (myslim ovladanie a tak ne grafiku). Ja hram True Combat: Elite to je to iste ako CS, len realnejsie a tazsie.
hmm...tak keby mal kazdy originalku tak neje problem. ale z tymi piratskimi kopiami sa vzdi nejaki problem objavy. aj ked....som objavil uz aj na originalnej hre a serveru ktori k nej bol a bol tam virus takze tak
@10 no lebo v reali ma kazda zbran aj spetny raz, tak logicki netrafis presne tam kde mieris. taka ak-47 urcite nepatri k najpresnejsim zbraniam na svete. alebo mp5.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
inac ak by niekto hladal dobre servery:
catalinho.de.ro
www.firecat.sk[OldSchool]
www.firecat.sk[Deathmatch]
@10 no lebo v reali ma kazda zbran aj spetny raz, tak logicki netrafis presne tam kde mieris. taka ak-47 urcite nepatri k najpresnejsim zbraniam na svete. alebo mp5.
@8 myslim ze je na to nejaki kod,alebo patch.