ale asi by som bola rituálne zavraždená Ofcarnage i spolubývajúcou, ak by som spomenula jeden príklad (ale fakt nemôžem za to, že spravidla ktorú verziu poznám prv, na tú si viac zvyknem
na youtube to video zrušili.....pretym ako som to našl malo to asi 40 pozretí.... potom niekolko nasobne viac dead when i found her -down in it ...je to cover od nine inch nails....a nie že sa viac lúbi.... ale lúbi s mi narovnako iným spôsobom ....a ot ej an tom to fascinujúce...a potom
@ouch od johnyho je fajn... inak vieš o tom že ako trent povolil to johnymu a vypočul si to tak zahlásil že už to viac nie je jeho pieseň.... proste uple ho to dojalo tak mu ju "daroval"
ale toto si pozri.... to je uplne brutálne audiovizuálne!
napriklad Somewhere Over the Rainbow 2011 - Israel "IZ" Kamakawiwo'ole je ovela lepsia ako povodna z 30.rokou z filmu The Wizard of Oz lebo je viac zivsia. alebo napriklad Mozart - Lacrimosa - nova verzia co spravili je ovela lepsia ako povodna.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ale asi by som bola rituálne zavraždená Ofcarnage i spolubývajúcou, ak by som spomenula jeden príklad (ale fakt nemôžem za to, že spravidla ktorú verziu poznám prv, na tú si viac zvyknem
jednoznačne
a ešte
a aj johny cash ofc, ale to je u mna narovnako s NINkovou verziou
ale toto si pozri.... to je uplne brutálne audiovizuálne!
a
danny jones - hometown,bittersweet symphony, ...
alex goot everytime we touch ...
kooooooooooooopec ich je
nirvana - the man who sold the world
toto je krajšie!
a pridávam toto:
A hoci nie lepší, ale veľmi podarený:
Viac mi teraz nevie napadnúť...
a toto je strašne moc najviac
a inak covery na White Wedding sú strašne fajn, ale nie najlepšie