@lujly takým ľudom by som dával len facku jak ty, uvedom si, že Blava je zaužívané pomenovanie Bratislavy a nikho nezaujíma nejaký potôčik
Potom aj ty, keď slovuješ niekoho prezývkou, tak by si mala prestať a volať ho tak, ako to má v rodnom liste a pod.
Ach ta mentalita...
@12 ešte nikdy som nepočula Bratislavčana povedať ,,Blava", ale za to viem, že veľa Bratislavčanom vyslovene vadí, ak niekto povie ,,Blava, Blaváci a pod.". Preto si myslím, že porovnanie s prezývkou je nemiestne, nakoľko prezývkou sa nechajú oslavovať ľudia preto, lebo sa im to páči.
to su ti hlasni jedinci v mhd s kuframi a horskymi batohmi na chrbte, rozpravajuci divnou recou o tom ako je Blava napi*u a nevediac, ze existuju aj ine mesta kde to napi*u nie je a mozu tam slobodne ist
@sypomka Ešte že iba zo Slovenska ale tiež som si to na mnohých Bratislavčanoch, samozrejme nie všetkých, všimol, že majú pocit, že sú niečo viac len preto že sú z hlavného mesta.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
» birdz.sk/forum/co-znamen...
ale ja sa z tychto veci smejem, cele Slovensko je v europskom meritku akurat tak jedna velka dedina
cpckar - cestujuci alebo pouzivatel vlakov, autobusov ci inej verejnej dopravy
Potom aj ty, keď slovuješ niekoho prezývkou, tak by si mala prestať a volať ho tak, ako to má v rodnom liste a pod.
Ach ta mentalita...