...čaute....tak teraz som maximálne wytočeny....skurat som sa dičital ,že Cristiano Ronaldo...(futbalista)..zaraba tyždenne...TYZDENNE 160 000 eur...wiete to znamena?...že w prepočte na sk ma 4 820 000 sk...čo je prosto totalne w piči...wo swete je maxima
noaaaaaaaa???? čo je na tom že sa dostal tam, kde sa dostal.. a má sa dobre to máš v živote tak ked sa ti to nepáči, tak si to zariad tak, aby si aj ty mal taký plat a ne tu pi*ovat len...to je najednoduchjsiee
@21 nemusi co by ti pomohlo kupit si obrovsku vilu alebo neco take keby za tebou furt niekto sliedil musel by si si davat velky pozor vobec nato kto na teba nepekne pozrie. Podla mna staci zit normalne nemyslim mat plat nejakych 1500-2000eur...
@24Asi preto..lebo som už stary na niečo take..CR má 24..jeho sa už nedá dobehnuť..takže mu aspon takto tiško zawidim..ale aj prajem..-)...len som nečakal,že je hodný takej weľkej sumy..
To je jedno či on, alebo Kaká, alebo Beckham, alebo Ronaldinho, alebo Messi.
Ide o to, že obyčajní zabávači sú jedni z najlepšie platených ľudí vôbec. Ako je to možné? Speváci, športovci, herci, atď sú obyčajní zabávači, a dostávajú viac ako "obyčajní" ľudia.
@28 ..Ale wed ja mu prajem..je to moj idol..-)...len ma sklamal tym ako sa sprawa...aa newedel som,že je taky cenny... .wed ale šetci ho zbožnujeme. :...šak je najlepši na swete...samozrejme po mne. .
sikovnost noh...ale uz futbalisti mi ani nepripadaju ako sportovci,ale skor ako nejake medialne hviezdy, taki metroskovia....ako mne sa strasne pacili futbalisti, volakedy
no k teme, preco mu zavidiet? ved ma sikovne nohy, vie co robi a dobre to robi, nasiel sa, myslim, ze sa da povedat, ze si nasiel svoju cestu, co mu aj priniesla dost penazi...
preco skor nepremyslate nad tym,ze nwm, skade maju nasi politici tolko penazi? a nas stat nikdy ziadne nema...preco nasi politici maju osobne vrtulniky a vsade domy a vsetko mozne...otazka je vsak skor ze z coho?
tento clovek ani neklame, ani nekradne...zasluzi si asi ptm...
@31 wyzeráš byť rozumne diewčatko....ale nik si nezasluži toľke peniaze...je to priliš weľa....On by mal byť wzorom..ked je už najlepši na swete..ale tie peniaze ho zmenili..hrozne..je arogantny blbec..od deti si pyta peniaze za podpis..lebo wraj jeho podpis je značka...ty kks...nezasluži si ich..
chmm toto mi pripomina typickych zavistlivcov, ktory len poukazuju na druhych ako sa maju dobre, ale nic nespravia pre to, aby sa mali aj oni samy o nieco lepsie...
vysvetli "spraviť pre niečo aby sme sa mali lepšie"
kto si myslíš, že je dôležitejší? Káder Manchesteru United, alebo obsluha ropnej veže?
Keby Seria A mala výluku, alebo keby všetci smetiari na Slovensku rok nepracovali.
Tak sa teraz zamysli. Nedôliežitý ľudia, ktorých práca je iba baviť ľudí zabávajú neskutočné peniaze, a ja sa pýtam, prečo? Myslíš, že Christiano Ronaldo by bol lepší elektrikár, ako "bežný" elektrikár futbalista?
# 1 toto nema nic spolocne z ronaldom ani zo zavistou..to zidia do vsetkeho pchaju kkt....ten kto zaraba 5 tisic libier sa ma jak kral ale 160. je fakt vela..dal by som mu to rocne a fuck off...nechces chod na stavbu robit
keby si ty zarabal 160000 libier tyzdenne tak bi si tiez nerozdaval peniaze po sirotinci.............a ronaldo si to za svoj vykon zasluzi a su aj bohatsi ludia ako on
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
ROFL =D az teraz som si to vsimol
manager pracujuci v znamej celosvetot uspesnej firme zaraba taktiez stovky tisíc až miliónov eur..
jednoducho ak je niekto uspesny, znamy a kvalitny tak je i plateny..
do uvahy treba brat ake peniaze sa tam tocia..
reklamy na firme, ktore su v milionoch..
miliony ludi co ho sleduju.. kupuju si jeho dresy a podobne veci.. teda peniaze sa tocia a on ich ma tak vela..
ak si do uvahy vezmeme i slovenske pomery tak vacsina futbalistov ma daleko nad priemernym sk platom.. a pritom cely tyzden oproti CrRo nerobia nic..
teda nevravim ze si to zasluzi ale vzhladom ku tomu co robi je to tak..
ak jagr zaraba 6 mil eur.. tak si tiez preratajte kolko ma..
inak modelky dostavaju stovky tisic za JEDNU prehliadku co je za cca par dni..
(čim si ho nechcem zastávať. ako človek sa mi nepáči).
Ide o to, že obyčajní zabávači sú jedni z najlepšie platených ľudí vôbec. Ako je to možné? Speváci, športovci, herci, atď sú obyčajní zabávači, a dostávajú viac ako "obyčajní" ľudia.
@0 Nerob z toho také halóó, ved mu dopraj chlapcovi nech sa mu darí...aj tebe sa tak možno raz bude.
Ked na to ma, nech zaraba.
no k teme, preco mu zavidiet? ved ma sikovne nohy, vie co robi a dobre to robi, nasiel sa, myslim, ze sa da povedat, ze si nasiel svoju cestu, co mu aj priniesla dost penazi...
preco skor nepremyslate nad tym,ze nwm, skade maju nasi politici tolko penazi? a nas stat nikdy ziadne nema...preco nasi politici maju osobne vrtulniky a vsade domy a vsetko mozne...otazka je vsak skor ze z coho?
tento clovek ani neklame, ani nekradne...zasluzi si asi ptm...
pri nom sa vsak potvrdilo pravidlo, ze peniaze menia cloveka...
kto si myslíš, že je dôležitejší? Káder Manchesteru United, alebo obsluha ropnej veže?
Keby Seria A mala výluku, alebo keby všetci smetiari na Slovensku rok nepracovali.
Tak sa teraz zamysli. Nedôliežitý ľudia, ktorých práca je iba baviť ľudí zabávajú neskutočné peniaze, a ja sa pýtam, prečo? Myslíš, že Christiano Ronaldo by bol lepší elektrikár, ako "bežný" elektrikár futbalista?