Cruel Intentions videl som to 35x milujem ten film! pre mňa najlepší...tie soundtracky a ten koniec...najlepší koniec filmu...som závislák! ale potom Cruel Intentions 2 je debilina..ale 3celkom ujde ale na jednotku nemá ani zďaleka
Pečlivě propracovanou psychologii postav nahradila doslovnost a bujné poprsí SMGellar v efektním, ale bezduchém obalu pro nadržené teenagery. Někomu se to asi líbí, mně ne. Já si dám radši chytřejší klasiku od Frearse nebo Formana.
skoro jak v živote , ten pojebe tamtu , ona sa vyspi s hentým , velke jebanisko to je vsetko ...ale niekedy ma az napina ...je to hnusne jak telefonuje s frajerom a ten je vylizuje susku ...zial ....take veci sa deju aj naozaj ..a az ked si to clovek uvedomi az potom prichadza na to aky je tento svet zvrateny ....fuj ...vsetky ste kurvy
Videla som len jednotku, tuším dvakrát, páčilo sa mi to. Dvojku som si stiahla, ale nejak som prehliadla, že to sťahujem po taliansky a ten začiatok sa mi i tak nepáčil, ani herci, ani nič, tak som sa už na to vykašľala.
v prvom rade...2ku a 3ku ani nepovažujem za filmy. to je proste odpad
vždy si pamätám ako Cruel intentions každý ospevoval aké je to úžasné. pre mňa je to čisto priemerný film s peknými hercami a množstvom sexu - proste všetko čo teenagerský film potrebuje. jediné čo sa tomu nedá uprieť, že soundtrack je výborný
jednotku mam dost rada .. dvojka je prepadak trojka..to mi prislo az prilis nasilu.. a z celej podstaty prveho filmu si vybrali len to,ze treba tam dat sex..tak ho tam dali..a o tom je cely film
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
a pesnička na konci bitterweet symphony....nádherná
vždy si pamätám ako Cruel intentions každý ospevoval aké je to úžasné. pre mňa je to čisto priemerný film s peknými hercami a množstvom sexu - proste všetko čo teenagerský film potrebuje. jediné čo sa tomu nedá uprieť, že soundtrack je výborný
teraz som prepla na markízu - že 3ka - ani som nevedela, že bola aj 2ka... xD
ale keďže jednotka skončila tak ako skončila - pre mňa to bola proste uzavretá vec - tak ani nemám potrebu pozerať druhý a už vôbec tretí diel.