Ak môžem povedaťt úplne úžaný film aj keď jednotka a mi páčila oveľa viac ako dvojka.V jednotke sú krajší herci a je to celkovo lepšie. V dvojek ú všetci škaredý a je to podľa mňa doť odveci.Oproti jednotke slabé..
Jednotka bola výborná. Dvojku som ani nepozeral a ani nemám v úmysle, lebo by to určite dopadlo ako s The Butterfly Effect (Osudový Dotyk). Jednotka super, dvojka silený hollywoodsky marketingový ťah.
Áno, jednotka je stokrát lepšia ako dvojka. Jednotka je jeden z mojich najobľúbenejších filmov, dvojka ma dosť sklamala... A ešte mi to prišlo také... ako keby mala byť najskôr dvojka a až potom jednotka... Ešte sa mi trošku nepáči aj preklad... Veľmi nebezpečné známosti... čo ja viem... Kruté úmysly je lepšie...
ta mne sa ovela viac pacila 1 ...stretli sa tam vyborny herci...no proste pecka...ale 2 och moj boze...hrozne... 1 to je naj...tuto cast zboznujem..je to moj najoblubenejsi film..a hlavny herec.... ooo... aky fesny...cmuciq
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
v poriadku... hlasovanie dopadlo jednoznačne a kladne. všetci milujú nebezpečné známosti 1.
začína to placebom a to zaručuje jednoznačný úspeh