som v misii welcome to the jungle presiel som prve pole zobral som cephsku zbran a chcel som znicit tu vezu, ale nemam tam ziadne ammo.. nejake napady? mam internal reloaded verziu aj s crack fix 2 ale nejak to nefunguje.. je ina moznost nez to stiahnut z
co som pozeral na YT tak zobral zbran a mal hned 100 ammo, ale ja mam 0.. je to nejaky typ electric gun cize teoreticky myslim zeby sa to malo napajat cez oblek ale nic.. ja som mal uz problem ze mi po prvej misii spadla hra, ale to spravil druhy crack.. ale teraz som dal uz treti, aj crack fix a nic..
@kosmiklove kamarat ma notas za 4 stovky a ide mu to.. na najslabsich a jemne seka, ale ide.. ja mam za 780 asus k75v i7 635m grafiku ale musim si ho zdvihat pre lepsi prietok vzduchu... a pri vyduchoch si mozem zohrievat vecere.. ale + - to slape a da sa slusne zahrat
@aversio tak procak mam o malicko slabsi ako uvadzaju pri minimalnych poziadavkach...to by sa este dalo...ramku mam dostatocnu ale co s grafikou? mam GF 9800GT od gigabyte s 512mb ram a v minimalkach je gigova s podporou DX11...a podporu DX11 nemam..preto mam obavy ci to vobec spustim...
vravim ja som za 8 stoviek kupil slusny "herny" notas.. ak bys kupoval alebo skladal pc za 8 stoviek dneska mozes mat 8 jadro amd 16gb ram a nejaku 660ti od nvdie.. plus minus,
procak ten 8 jadro amd stoji nejak do 150, ramky mas jedno ake, pokial neskladas herny stroj na casovani az tak velmi nezalezi, staci len velka pamet.. zakladovka, no v tych sa moc nevyznam, takze tam ti neporadim.. co sa grafiky tyka.. to zalezi len od penazenky, ja amd moc nepoznam, a z nVidie by som odporucil Ti serie, tie mavaju najlepsi pomer cena vykon, ale pospytuj sa volakoho kto sa vyzna ktore 100% podporuju dx11... ja uz v tom az tak vela nebeham dneska ako pocas strednej, vtedy by som ti z hlavy vyskladal comp od 4 stoviek az po 4 litre
@kosmiklove gameboy color pokemon yellow som videl v ZA za 132 eur.. doprdele ved zato mam PSP, a ked par eur doplatim aj PS Vita... ale ten by som chcel, celu strednu som hral na mobile cez emulator
@aversio ja som to videl v trencine normalne som neveril ale cez ebay to mam za dvacku...aj gba som kupil za 20e aj so 7 origos hrami...
psp kupis aj lacnejsie...tak za 70-80e podla toho ako natrafis...a ps vitu nechcem...hry si vacsinou kupujem a na sony ma nic take nezaujalo..teda na psp mam stiahnutych kopec hier ale este som sa k tomu ani nedostal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
» pctuning.tyden.cz/index.php?optio...
grafiku ale podla mna samotnu nema moc zmysel kupovat kedze v mojom pc je najvacia brzda prave procak a ramka...
psp kupis aj lacnejsie...tak za 70-80e podla toho ako natrafis...a ps vitu nechcem...hry si vacsinou kupujem a na sony ma nic take nezaujalo..teda na psp mam stiahnutych kopec hier ale este som sa k tomu ani nedostal