Vela veci mozes mat zle v csku a mozes mat kvoli tomu zly ping..opytaj ,alebo si stiahni z dakadial config a userconfig. Takto ti nepomozem.
@klaudiqaaa Nie,tak sme sa len spoznali online. Potom boli fotky a nakoniec som si prisiel po podakovanie za konfig a bind. A spoznanie admin kolegu skoda, ze uz ti netreba nic nastavit (( ^^
@swaan niee ty si mi to prišiel nastaviť!! hmmmm keď už sme pri tom strašne mi laguje wowko, neviem prečo kam siahajú tvoje schopnosti s takýmito opravami?
@klaudiqaaa Tak a nastavil som vobec??? Tak vo wowku niesom profesional, ale tak nemam problem si ho nastudovat. Ale urcite bude stacit precistit nb a nastavit nejake veci v nom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a vlastne.. najdi si to na googli, su tam fajen navody
podľa netu si to nastav
@swaan je na toto expert (btw to kvôli tomuto sme sa stretli prvýkrát nie?? prišiel si mi "nastaviť CS"? ahahahahah
@klaudiqaaa Nie,tak sme sa len spoznali online. Potom boli fotky a nakoniec som si prisiel po podakovanie za konfig a bind. A spoznanie admin kolegu skoda, ze uz ti netreba nic nastavit (( ^^