Hrávam s kamarátom sem tam a som Silver 4 rank...
Aj to kvôli tomu že keď hrám a mám depku (čo mam poslednou dobou nejak často) tak nemam totalne naladu na trollov atd a začnem afkovať.
hravam ale vacsinou iba tak v praci s kolegami na sukromnych serveroch, alebo len tak po veceroch community servery nejake iceworldy a poolday a tak, takze nemam rank.
@silvered uz mi chýbalo len jedno vítazstvo na supreme,zacal som hrat s bratom a kamošmi,čo to 1x zapli a drb hned som padol na šerifa....a teraz mam zas eagle
@silvered tak mal som na eagle master už 4 vítazstvá v rade,tak predpokladám ,že 1-2 výhry a šlo by to hore....ale tak ja si radšej zahrám s kamošmi,aj ked prehráme ako sám....nebaví ma to samého hrat s cudzími
@jurito napr..já som mal že : prehra..potom 2 výhry a dalo mi to rank up..Myslím že stači aj ked maš dobru poziciu..ked si napr. furt 5..tak hej 5 kompet vyhrať alebo tak..ale ked si 1. furt tak ti to dá skorej
@silvered to je jedno kolko máš fragov....je tam ELO systém založený na počte vyhratých/prehratých kol a rankov súperov....mozes remizovat proti global elite a zvysi sa ti rank,alebo vyhrat 5 zápasov v rade proti rovnakym rankom len 16 14 a nemusi sa ti navysit.....fragy nehrajú žiadnu rolu
@silvered vysetli mi to pls, sak nemoze byt taky rozdiel medzi zaciatocnikom a hracom co hra dajme tomu dva roky. Sak sa hraje public a ct furt ideme long a t na spawne campia a o tom to je ne?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Aj to kvôli tomu že keď hrám a mám depku (čo mam poslednou dobou nejak často) tak nemam totalne naladu na trollov atd a začnem afkovať.
ale akurat idem hrat