Cawte.Možno sa Vám to bude zdať divné,ale potrebujem radu ohľadom práce.Externe študujem na výške(zatiaľ)a mám príležitosť v novej práci.Keď som hľadala tak nič,a teraz sa mi ozvali z ČŠOB čiže robiť tam nejaké blbosti ohľadom finančníctva,ekonomiky a tak
celkovo to tam vyzera dobre, milí ludia (par vynimiek samozrejme musi byt), sefa mam dobreho a ked sme sa bavili o plate tak mi povedali, ze kolko a ja ze tolko a tolko a oni nenamietali ze dobre. A popri vyske zvladnut no neviem nechodim momentlane na vysoku a neviem aku funkciu budes zastupovat.
@12 je to vsetko vec pohladu,ak si priamo na pobocke a mas priamy kontakt s klientom,tak tam velmi stereotyp nie je.Kazdy zakaznik je iny, kazdy chce nieco ine a vyhoviet vsetkym je velmi narocne.
Ano pokial makas pre niekoho,tak vzdy na teba tlacit,otazne je ako tvoju snahu ocenia a ake premie za to dostanes.
@14 mas zamestnanecky telefon aj net,mnozstvo prispevkov na sportove aktivity,kulturu,oblecenie,dopravu...velka spolocnost,velke vyhody!
keď vidím tie dievčatá čo robia v orange-i, červené oči a vybľutý ksicht, zo toho že v kuse čumia do monitora a v kuse hovoria tie svoje riekanky.....no neviem a ani banka neje žiadna výhra, to sa nevieš rozhodnúť sama?
..kazdy tu pise ze tam a tam su mili ludia, ze tam a tam je dobry sef alebo tak..keby isla presne do tej pobocky ako napr hajzeldokosti, tak ano, mala by asi milych kolegov, ale kedze je z Presova, tak nevie zeci by mala takych istych kolegov v Presove v CSOB ako hajzeldokosti v BA...mozno by mala prave v T-mobile super kolegov..
ja viem ze kazdy vie ze to tak je, ale tak tu pisali, ze mi to prislo take divne, akoby chceli aby isla tam a tam, lebo tam bude lepsie to a to...a pritom to tak nemusi byt ..
Ok-všetkým vám ďakujem,za vaše komentáre.Jasné,že každý má na vec iný názor,ono je to tak-všade máš nejake klady a zápory,tak uvidím čo z toho bude,ale aj tak dík všetkým za názor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
V spominanom T-mobile ams mlady dynamicky kolektiv,velke zamestnancke vyhody,mozny karierny rast...
Je to na tebe,viem ze banka znie lakavo,ale ver tomu,ze je to dost sucha robota.
Takze sefovia tlacia,lebo maju mensie premie...
Kazdopadne v reci t-mobile a orangu moze poradenstvo znamenat stereotypna praca za telefonom a pocuvanie picungov zo strany zakaznika.
Ano pokial makas pre niekoho,tak vzdy na teba tlacit,otazne je ako tvoju snahu ocenia a ake premie za to dostanes.
@14 mas zamestnanecky telefon aj net,mnozstvo prispevkov na sportove aktivity,kulturu,oblecenie,dopravu...velka spolocnost,velke vyhody!
ja viem ze kazdy vie ze to tak je, ale tak tu pisali, ze mi to prislo take divne, akoby chceli aby isla tam a tam, lebo tam bude lepsie to a to...a pritom to tak nemusi byt ..