@kevin ak máš operu, tak tam sa to dá zistiť jednoduchým kliknutím pravou stranou myši, a dáš "skontrolovať prvok" a potom nad čo dáš myš tak ti vypíše presne ktorý class to je ....
(musíš mať ale najnovšiu operu ktorá obsahuje dragonfly)
tak isto do firefoxu si môžeš nainštalovať plugin Firebug, ktorý funguje podobne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
» tvorba-webu.zdarek.com/css/zaklady.php...
Nepotrebujem tutoriály, na to ako zmeniť písmo a podobne chujo*inky ..
JA chcem vedieť, odkiaľ beriete už určené css classy..
Na to Kosmiklove nemá návod
Idem na to.
Inač, ty dôjdeš na to KE stretko ? (je mi jedno, že som ti to mal napísať cez TS-ku)
to sa berie zo zdrojaku
Mhmhmhmmm....
Skúsim sa pozrieť
@fr4nk1
Nič som sa tam nedočítal
A nie nejdem na to stretko, lebo 16. odchádzam preč. =D
Buď som slepý, alebo to tam nie je
Tam je iba ako urobiť klasický LOL a potom v css-ku dať .nadpis { blablab;} ...
Asi nechápem ja alebo nechápeš ty
Proste, potrebujem ako mám zisťovať tie css classy, čo už sú ZADEFINOVANÉ ... Napr. .avatar strong, .nstv a podobne
Mám v tom zmätok, kašlem na to, radšej budem študovať C##
Inaač -> TS-ka
Tým "študovať" som myslel zakúpiť si » www.pricemania.sk/katalog/program...
A nie C## ale C++
napr.
a v css
#hlavickain {background: url( » .....jpg)
(musíš mať ale najnovšiu operu ktorá obsahuje dragonfly)
tak isto do firefoxu si môžeš nainštalovať plugin Firebug, ktorý funguje podobne...
< div id = " birdzlista " > < a href = " » www.birdz.sk/...
" title = " BIRDZ.SK - komunitný portál pre študentov " id = " linkavlogu " > < img src = " /d/l/birdz-sk.png " border = " 0 " alt = " BIRDZ - komunitný portál " id = " logoserveru " > < / a >
A tie classy a IDcka si nadefinujes v html ty a potom v css subore im nastavis vlastnosti. Ak si sa teda pytal na to.