@13 Na oboch stranách ? Krista to vyzerá ako moja práca mohla si ho trochu krotiť
No už si pred ním asi môžeš len nechať zaseknúť šál do dverí od električky a nechať sa povláčiť pár ulíc alebo môžeš dať terajšiemu kopačky na týždeň, kým ti to nezmizne
@karlotiskot Keby viem, kedy to vôbec vzniklo, tak by som bola rada A vôbec som netušila, že to tam mám až keď som prišla domov a pozrela do zrkadla.. že yeáááh
No tak ja už neviem posledné čo ma napadá je asi goilier ten čo dostávajú ľudia pri poškodení krku a tak, ten si asi pri partnerovy nemusíš dávať dole ani sa podoň nedostane pri náruživom bozkávaní
Inak pri ex musíš byť vždy na toto opatrná ako fakt, neviem čím to je, ale tie cucfleky sa robia akosi ľahšie keď už je bývalka zas vo vzťahu
@lexiblack tak ale je to vaša chyba, si nás buď poriadne zhnuste, alebo sa vyhýbajte kontaktu Potom nebudú cucfleky alebo potom pri sexe pripútať a ústa zapchať nohavičkami
@lexiback jedina taka typicka vyhovorka co ma napada je ze jej ublizil, pripadne on bol ako prvy neverny vtedy by som si ale povedal asi ze si urobila hlupost
@nicolkaa Kedysi som bola milučké stvorenie, pre všetkých všetko, nikdy som za to nič nechcela, chlapcovi verná a ochotná pre neho spraviť čokoľvek... Všetci ma ojebali, zneužili, vysrali sa na mňa, keď som ich najviac potrebovala. Chlapec ma podjebal /vál, neviem, nerozvíjala som to viac. Kamaráti/ky ma akurát tak využili pre moju dobrotu. Ďalší chlapec to isté. Lucky. Tak som si povedala, že keď za dobrotu na žobrotu, že ich môžem z vysoka... Tak som sa zmenila aj ja. Život je kurva
@lexiblack nie... ty si slaby clovek, nie zivot je kurva. ty si kurva. a egocentricke nezrele bezvyznamne stvorenie a prave som sposobila to, ze som sa cielene nasrala. lebo som smutna z toho ako maju ludia v hlavach nasrane.
mna predtym tiez vela ludi znezilo pre dobrotu aj dievcata mi uobili nepekne veci ALE nikdy som sa nerozhodol znizit sa na roven niecho co nema cest a hrdost... radsejumriem so ctou ako zobrak ako clovek bez chrbtice a bohaty
@lexiback prepac ale mam fakt pocit ze asi nemas rodicov ktory by ta naucili moralnym hodnotam... lebo inac si to neviem vysvetlit, cele to cim sa ohanas je alibizmus. proste si len mala zmenit pristup a nie seba na kurvu, stacilo len urobit to, ze budes menej naivna a dobracka ku kazdemu, no samozrejme lahsie je sa skurvit.. ja ukoncujem tuto debatu, no aj tak dufam ze raz zistis ze to co teraz robis nie je spravne
@nicolkaa@veryhappyhippo to môže napísať len človek čo si v tomto zažil minimum. Je normálne, že niektorým proste pretečie trpezlivosť s tým ako to funguje aj keď sa všetci hrajú na morálne a láskyplné stvorenia. Je to v podstate forma obrany ktorá vonkoncom nezaručuje, že sa človek nechce vrátiť k starým hodnotám,
@colt911 to dám napísať na obrovský transparent a dám ho poslať do čínskej fabriky plnej detí (ako prehnané prirovnanie, ale aj to je dosť veľká pičovina)
@karlotiskot to je len obycajny alibizmus a snaha zastat si svoj nazor ktory je cely zvrateny, poviem to takto fajn nech je kurva ale nech neni prekvapena ze sa s nou ako s kurvou jednat bude. A taktiez ze takto si nijakeho stabilneho partnera nenajde emusim hovorit.
Bože, ešte v puberte som mala frajerov, čo ma podjebávali, no hneď som sa na nich vykašľala. Postupne som si uvedomila nie to, že aj ja sa budem kurviť a nenávidieť za to všetkých chlapov, ale že si trikrát rozmyslím, s kým začnem chodiť! Je jednoduché otrčiť ďalšiemu, no umenie povzniesť sa nad niektoré veci a nehrnúť sa do vzťahu, keď toho chlapa ani poriadne nepoznáš. Pre puberťákov trápna úvaha, no keď dospeješ, tak pochopíš.
@veryhappyhippo to nieje alibizmus, tak to proste chodí A myslím, že jej je jedno či ju má niekto za kurvu a tuším ani nevyzerá prekvapene, keď ste ju tu zjebali pod čiernu zem Fakt, nezažil si si nesúď. Poviem ti len jedno, človek, ktorý si uvedomuje, že robí pičoviny a robí ich úmyselne je stále lepší ako človek, ktorý na svoju kokotnosť nedohliadne ani pomocou tisícich očí
@givenchy na základe pár faktov dedukuješ fakt divné veci. Zrazu vieš že je kurva čo otrčí každému, nenávidí všetkých chlapov a hrnie sa do vzťahov, kde chlapa ani nepozná... ako no comment z kadiaľ niektorý beriete toľko vedomostí o človeku Neodhryzla si si ty z Božej brady?
Boh je len výplod ľudskej fantázie, ktorí sa v ťažkej chvíli nemali na koho obrátiť, tak si ho vymysleli, aby sa mali na koho vyhovárať, keď im niečo nevyjde
@nicolkaa čiže súhlasíš s názorom podloženým vedomosťami o človeku, ktoré boli vytiahnuté z päty Vlastne sa tomu ani veľmi nečudujem. ale každopádne vám gratulujem, morálne piliere birdzu.
to je akoby som povedala na cloveka co utyra psa, ze je kokot a ty mi povies, ze nemam sudit, lebo nepoznam, ja hlupy moralny pilier. proste z toho co tu to dievca pise vravim, ze minimalne co sa tohto tyka este nie je ocividne tak vyspela, aby mala rozumny pohlad. a ze je to hlupacka. a ty potom z coho sudis ze ja som nic moc nezazila? samozrejme sa nejdem ohradzovat vymenovanim vsetkych mojich sklamani a zlomenych srdc, su to kazdeho vlastne sracky a zle skusenosti nedavaju nikomu pravo robit zle inym, co im zle nespravili. @karlotiskot
@givenchy ? Prosím? to malo byť mne či nicolke ? Ešte raz a nejak to inak sformuluj -.- ja ti tu hovorím o tom, že o nej vieš toto - Má cucflek po sexe s bývalím, ktorý sa jej nechce vysvetlovať priateľovy. Vieš, čo sa jej postávalo a vieš, že ju to zmenilo lebo "život je kurva" sa a na základe toho tu o nej dedukuješ, že že je kurva čo otrčí každému, nenávidí všetkých chlapov a hrnie sa do vzťahov, kde chlapa ani nepozná a k tomu sa nejak vyjadriť nevieš, radšej sa tam pod tým, kde som ti to prvýkrát napísal vyjadríš k tomu ako si ľudia vymysleli Boha -.-
@nicolkaa vážne tu ideme prirovnávať neveru k utýranému psovy? -.- Nejdeme to rovno prirovnať k vražde, alebo genocíde?
Nepoviem ti nič keby súdiš čin, ale čo viete o nej rozpísať je proste moc a ty si jej tu naložila tak pekne od srdca.
Súdim, že nemáš veľa toho nažitého v tomto smere, pretože by si bola minimálne empatickejšia a nehrala tu formu, okrem toho každý pohár raz pretečie a keby je ten tvoj v tomto plnší určite by si hovorila inak. A samozrejme, každý má svoje sračky, lenže ako sa k nim človek postaví často záleží od sledu a foriem sračiek aké sa mu porobiaú a v akom časovom rozsahu.
A keď už si tak dokonalá čitateľka ľudských osobností, skús si všimnúť, že o tom cucfleku sa jej len nechce rozprávať z terajším takže zjavne nie je vo vzťahu v ktorom sa musí extrémne pretvarovať.
A kde si teraz vyčítala, že v zásade musí robiť iným zle, maximálne vieš, že podviedla chalana, Denno denne robia ľudia na iných väčšie sračky poza ich chrbáty o menších ani nehovorím, je naivné tu písať o tom ako zlé skúsenosti nedávajú inému právo robiť zle ďalším, pretože ľudia často ani len nehľadia na iných keď konajú pičoviny, môžeš sa zaľúbiť a pritom ublížiť inému, alebo tiež súdiť pre svoju vlastnú duševnú pohodu a dourážať ľudí ako sa dá (či na tých zlých sa zlo môže konať?)...
ach jaj, mám ja už toho dosť na dnes a už aj dobrá duša vo mne si povedala "maj sa už v piči niekoho zastávať, hlavne keď je to tu." Takže ak chcete súďte si ďalej a tlapkajte sa po pleciach ako dospelo beriete svet, ja si idem vyhoniť do klobúka
@karlotiskot tak s tou picou ma ale stopercentnu pravdu..hentie jej sracky, aky ma zivot tazky a ako sa na nu ludia vysrali, a ako sa ona teraz sprava k inym, je taky alibizmus, az ho citit odtial do mordoru
a ja sa vlastne do toho ani miesat nemienim ale suhlasim s @nicolkaa
@trdelniiiq Takto... nadávať do píč na základe jedného jej známeho činu, nepoznania všetkých okolností toho činu a vzťahu medzi ňou a jej terajším je v pohode.(Nehovoriac o tom, že ešte aj súhlasí s kecami, ktoré ju tu na základe domnienok prezentujú ako úplnu kurvu-človeka.) Ale na základe skúseností s niekoho skutkami necítiť vinu pri konaní rovnakého skutku je alibizmus? Ja sa tu ani tak nesnažím brániť človeka ako to, že na základe pár viet v jednom jedinom fóre je tu niektorými označovaná ako piča, kurva a jej (okrem jedného, domnelé) činy sú snáď hodné priameho spoja do pekla a pri tom sa tu schovávajú za svoje sociálne a mravné znalosti, ktoré ich zjavne oprávňujú určovať situácie, kedy človek smie a kedy nesmie prekračovať hranice etického správania, pretože aby niekto urážkami a vykonštruovanými kokotinami odsudzoval niečiu morálku je proste sranie si do úst cez 32ku rúru. Keď je pre nich piča, nech je a pochybujem, že sa jej niečo takéto dotkne, ale aby urážky niekto podpopieral morálkou, tak to nech mi zje kokot až po koreň.
A už mám toho fakt dosť, lebo tá ženská má aspoň tolko rozumu, že si vie priznať nesprávnosť svojho konania (nehovoriac o zjavných predpokladoch k dočasnému stavu), narozdiel tuto od slečien, ktorých pičovanie je zjavne služba svetu. Okrem toho jej postoj sa aspoň opiera o skúsenosti o čo sa opierajú tie ich som už napísal. Ja fakt znesiem zapičovanie, sám rád zjebávam ľudí, ale nie na základe hodnôt, ktoré neviem ani prezentovať...
načo preboha chodíš s niekym keď ho podvádzaš? a ešte sa ti to zdá byť normálne a neľutuješ to. Len preto že si bola dobré dievča a ostatní to zneuživali ? to je len tvoja hlúposť. Alebo preto že je to in ? toto je už choré
@karlotiskot vazne? nie naozaj. myslis to co si tam napisal vazne? preco by som mala hovorit nieco ine kebyze si "nieco zazijem"? tak ti na vsetko, ak dovolis, dam maly comeback.
Uz len preto sa mi nechce pustat s hlupakmi ako ty do diskusie, pretoze u teba ocividne vztah a teda nevera nemaju absolutne ani porovnatelne tak velku dolezitost ako u mna. To o psovi bol priklad, pretoze tak ako tebe by stacilo na odsudenie cloveka vediet, ze ti zabil mamu, mne a aj (vdaka bohu) mnohym ludom tu pride dost jebnute co tu pise to dievca aby ju tiez oznacili za stetku.
No a teraz, aku formu hram? Co som si nezazila? Opakujem, nejdem sem pisat, co mam za sebou a co nie, len aby si uznal moju tazku minulost a vzdal mi poklonu ako slecne "wrr, nemrave". Preco kurva prejst si 10 pubertackymi vztahmi kde ma vsetci podvedu sa automaticky rovna tomu, ze stracam byt empaticka a zacinam byt kurvou? Co to je za picovinu prosim ta? Co to je za sracku, ze "casovy rozsah sraciek"? Preboha. Ked sa niekto chce lutovat a zobroni o pozornost okolia svojimi drsnymi recami a tazkym zivotnym pribehom, bude to mat, budu ho lutovat. Ked sa s tym niekto chce vysporiadat, drzi picu a nema potrebu o tom hovorit, ake tazkosti on ma za sebou a proste tomu celi ako zrely normalny silny clovek (lenze nehovorime o zrelom cloveku ze?).
Kde som povedala, ze som dokonala citatelka ludskych osobnosti? Len za to, ze to mam v hlave usporiadane a poznam svoje hodnoty a co je podla mna spravne a co spravne nie je sa tymto nazvom nepomenuvam ale tak dik za poklonu. K tomuto bodu len tolko, ze nechapem co si tou vetou chcel povedat, asi bola len na vyplnenie priestoru.
V tom poslednom odstavci si sameho seba uplne dojebal a pekne si nasral do huby. Na zlych sa zlo moze konat? Doteraz si hlasal, ze predsa chuderke sa tolko zla stalo ze chapes, ze to ide vracat a stala sa z nej bad bad bitch. Obhajujes ju pretoze bud v tvojom chapani nie je zabudovana schopnost vidiet alibisticke sebalutostne ubohe kecy v ich pravom zneni a proste jej to hlces jak ona ejakulat, alebo si len rovnako drbnuty clovek ako ona a potom to bohuzial nema zmysel sa s tebou dalej rozpravat, len neviem spat, tak odpisujem na ten grc (reakcia na mna). Ahoj.
@karlotiskot som asi velmi previdatelna co. a trapna. neviem, proste ta nesudim, pretoze nepoznam tvoj zivotny pribeh a utrapy. ale posobis na mna strasne negativne, velmi som nervozna ked citam co pises.
@nicolkaa ale prosím ťa, trápne je už len to hádať sa tu o inom čľoveku, takže ak si trápna ty, som trápny aj ja.
A o to ide, ani jej príbeh nepoznáš, poznáš len pár faktov, ktoré sú proste aj so sebeväčším nadhľadom minimum. Keby ide o otvorenú provokáciu dotyćnej pochopím aj tie domýšlavé kraviny... ale takto...
Premýšľam čo je úbohejšie, fakt, že sa potrebuješ kurviť s bývalým a podvádzaš súčastného alebo fakt, že to potrebuješ zdeliť celému svetu. každopádne mi z toho vychádza @24
ale aby som bola nápomocná, na cucfleky je určite dobrá samovražda.
@karlotiskot prosim??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!! ano, PRESNE toto u mne definuje poddruh tzv. KURVY SPICENEJ a prajem jej smrt na rakovinu vajecnikov
po a) k 89 => ano je to pica, vezmi si to logicky chcel by si aby kurva co sa chovca jak pica bola matka tvojich deti?
po b) cely cas tu vystupujes tak ze na mna posobis dvojako, oba sposoby niesu pozitivne a to bud robis to iste co robi ona a preto si na jej strane, alebo dufas ze ked ju tu budes obranovat ti da
cela tato diskusia je uz smiesna, ona si chcela ulavit na svedomi ze kurva ani pica nie je ale ona bohuzial je a ty si tu jediny hladitel jej ega
@karlotiskot Ahá, takže to, že @lexiblack sa ku*vila s iným len pre to, že ju podviedli nejakí chalani a kamošky, je pre teba úplne v pohode? Áno, neviem celý jej životný príbeh, ale toto mi stačí na to, aby som sa stotožňovala s @24 .
@lexiblack súhlasím s tebou ! nemáš ani 40 rokov a ani manžela, ktorému si slubovala vernosť. Tak si užívaj ďalej. Nepodvedieš ty podvedú teba a je to tak, či chceš alebo nie! Tak veselo ďalej. Sme rovnaká krvná skupina
takže čo to som tu prebehol, dlho tu strácať čas nebudem, @nicolkaa s Tebou súhlasím, bodaj by malo viac ľudí na veci taký názor ako Ty a aj @givenchy , len sa zbytočne netreba hádať s hlupákmi na nete, pretože Ťa stiahnu na svoju úroveň a tam prevalcujú skúsenosťami
@anonn1234 Dobre mojko. Ďalej sa hraj na moralistu po internete Ja sa aspoň nejdem hrajkať na niečo čo nie som. Pre mňa sú tieto vyjadrenia krátkozraké, lebo fakt neviete o nej nič, z pár viet súdite úplne všetko, pri tom ani neviete, aký panuje vzťah medzi ňou a jej priatelom a nadôvažok tomu všetkému, tu s plno človiečokov s podobnými ľuďmi vychádza, kamarátia sa s nimi skladajú im poklony ale táto musí byť zákonite piča a ešte za to, že je voči sebe úprimná Mne nadávaš do kokotných a hlúpych, lenže zo strany priekopy, kde zjavne nie sú zrkadlá.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
106 komentov
Nie, ty nemrava!
Ale inak ma napadá, že môžeš povedať, ako sa ťa snažil v nejakej tmavej uličke uškrtiť niekto a že to je z toho
No už si pred ním asi môžeš len nechať zaseknúť šál do dverí od električky a nechať sa povláčiť pár ulíc alebo môžeš dať terajšiemu kopačky na týždeň, kým ti to nezmizne
čo takto napr. rolák alebo šatka...v dnešných studených dňoch je to dosť vhodné aj bez cucfleka
Ale nie počul som že zubná pasta zahltí a odstráni cucák
Inak pri ex musíš byť vždy na toto opatrná ako fakt, neviem čím to je, ale tie cucfleky sa robia akosi ľahšie keď už je bývalka zas vo vzťahu
mna predtym tiez vela ludi znezilo pre dobrotu aj dievcata mi uobili nepekne veci ALE nikdy som sa nerozhodol znizit sa na roven niecho co nema cest a hrdost... radsejumriem so ctou ako zobrak ako clovek bez chrbtice a bohaty
@nicolkaa @veryhappyhippo to môže napísať len človek čo si v tomto zažil minimum. Je normálne, že niektorým proste pretečie trpezlivosť s tým ako to funguje aj keď sa všetci hrajú na morálne a láskyplné stvorenia. Je to v podstate forma obrany ktorá vonkoncom nezaručuje, že sa človek nechce vrátiť k starým hodnotám,
@colt911 to dám napísať na obrovský transparent a dám ho poslať do čínskej fabriky plnej detí (ako prehnané prirovnanie, ale aj to je dosť veľká pičovina)
si musíš vybrať....buď tepna alebo cucflek
@givenchy na základe pár faktov dedukuješ fakt divné veci. Zrazu vieš že je kurva čo otrčí každému, nenávidí všetkých chlapov a hrnie sa do vzťahov, kde chlapa ani nepozná... ako no comment z kadiaľ niektorý beriete toľko vedomostí o človeku Neodhryzla si si ty z Božej brady?
ale paci sa mi a suhlasim so vsetkym co pise @givenchy
@nicolkaa vážne tu ideme prirovnávať neveru k utýranému psovy? -.- Nejdeme to rovno prirovnať k vražde, alebo genocíde?
Nepoviem ti nič keby súdiš čin, ale čo viete o nej rozpísať je proste moc a ty si jej tu naložila tak pekne od srdca.
Súdim, že nemáš veľa toho nažitého v tomto smere, pretože by si bola minimálne empatickejšia a nehrala tu formu, okrem toho každý pohár raz pretečie a keby je ten tvoj v tomto plnší určite by si hovorila inak. A samozrejme, každý má svoje sračky, lenže ako sa k nim človek postaví často záleží od sledu a foriem sračiek aké sa mu porobiaú a v akom časovom rozsahu.
A keď už si tak dokonalá čitateľka ľudských osobností, skús si všimnúť, že o tom cucfleku sa jej len nechce rozprávať z terajším takže zjavne nie je vo vzťahu v ktorom sa musí extrémne pretvarovať.
A kde si teraz vyčítala, že v zásade musí robiť iným zle, maximálne vieš, že podviedla chalana, Denno denne robia ľudia na iných väčšie sračky poza ich chrbáty o menších ani nehovorím, je naivné tu písať o tom ako zlé skúsenosti nedávajú inému právo robiť zle ďalším, pretože ľudia často ani len nehľadia na iných keď konajú pičoviny, môžeš sa zaľúbiť a pritom ublížiť inému, alebo tiež súdiť pre svoju vlastnú duševnú pohodu a dourážať ľudí ako sa dá (či na tých zlých sa zlo môže konať?)...
ach jaj, mám ja už toho dosť na dnes a už aj dobrá duša vo mne si povedala "maj sa už v piči niekoho zastávať, hlavne keď je to tu." Takže ak chcete súďte si ďalej a tlapkajte sa po pleciach ako dospelo beriete svet, ja si idem vyhoniť do klobúka
aj sa ti čudujem že sa máš silu s nim, s primitívom.
a ja sa vlastne do toho ani miesat nemienim ale suhlasim s @nicolkaa
A už mám toho fakt dosť, lebo tá ženská má aspoň tolko rozumu, že si vie priznať nesprávnosť svojho konania (nehovoriac o zjavných predpokladoch k dočasnému stavu), narozdiel tuto od slečien, ktorých pičovanie je zjavne služba svetu. Okrem toho jej postoj sa aspoň opiera o skúsenosti o čo sa opierajú tie ich som už napísal. Ja fakt znesiem zapičovanie, sám rád zjebávam ľudí, ale nie na základe hodnôt, ktoré neviem ani prezentovať...
a úplne súhlasim s @33 a s nicolkaa
dufam, ze sa ti podari daleko zajst aj ked si tak mimo reality ...
@72 a vies o tom ze ked sedis za kompon vznikaju nadory z ozarovania? mala by si ho vyhodit von oknom aj vsetku elektroniku ani mobil nepouzivaj
Uz len preto sa mi nechce pustat s hlupakmi ako ty do diskusie, pretoze u teba ocividne vztah a teda nevera nemaju absolutne ani porovnatelne tak velku dolezitost ako u mna. To o psovi bol priklad, pretoze tak ako tebe by stacilo na odsudenie cloveka vediet, ze ti zabil mamu, mne a aj (vdaka bohu) mnohym ludom tu pride dost jebnute co tu pise to dievca aby ju tiez oznacili za stetku.
No a teraz, aku formu hram? Co som si nezazila? Opakujem, nejdem sem pisat, co mam za sebou a co nie, len aby si uznal moju tazku minulost a vzdal mi poklonu ako slecne "wrr, nemrave". Preco kurva prejst si 10 pubertackymi vztahmi kde ma vsetci podvedu sa automaticky rovna tomu, ze stracam byt empaticka a zacinam byt kurvou? Co to je za picovinu prosim ta? Co to je za sracku, ze "casovy rozsah sraciek"? Preboha. Ked sa niekto chce lutovat a zobroni o pozornost okolia svojimi drsnymi recami a tazkym zivotnym pribehom, bude to mat, budu ho lutovat. Ked sa s tym niekto chce vysporiadat, drzi picu a nema potrebu o tom hovorit, ake tazkosti on ma za sebou a proste tomu celi ako zrely normalny silny clovek (lenze nehovorime o zrelom cloveku ze?).
Kde som povedala, ze som dokonala citatelka ludskych osobnosti? Len za to, ze to mam v hlave usporiadane a poznam svoje hodnoty a co je podla mna spravne a co spravne nie je sa tymto nazvom nepomenuvam ale tak dik za poklonu. K tomuto bodu len tolko, ze nechapem co si tou vetou chcel povedat, asi bola len na vyplnenie priestoru.
V tom poslednom odstavci si sameho seba uplne dojebal a pekne si nasral do huby. Na zlych sa zlo moze konat? Doteraz si hlasal, ze predsa chuderke sa tolko zla stalo ze chapes, ze to ide vracat a stala sa z nej bad bad bitch. Obhajujes ju pretoze bud v tvojom chapani nie je zabudovana schopnost vidiet alibisticke sebalutostne ubohe kecy v ich pravom zneni a proste jej to hlces jak ona ejakulat, alebo si len rovnako drbnuty clovek ako ona a potom to bohuzial nema zmysel sa s tebou dalej rozpravat, len neviem spat, tak odpisujem na ten grc (reakcia na mna). Ahoj.
@antifunebracka hih, diky
1 je mi to už jedno označuj si ju za čo chceš
2 neviem kde sa ľutuje a žobroní po pozornosti okolia (Keby som prvotriedny kokot dokonca tieto tvoje slová obrátim proti tebe)
3 nepovedala si to, tomu sa hovorí irónia a urážanie, či to môžeš iba ty? a chcel som tým povedať asi toľko, že vieš hovno o tom aký majú vzťah
4 to nebola sranie do huby, to bola ďalšia ironia moje zlaté, keďže ty tu môžeš pičovať, ale ona je prijebaná, keď necíti vinu
5 myslím, že o čo mi tu ide som napísal trdelniqovy
6 "hlceš ako ona ejakúlat" zas ďalšia info odhrzynutá z božej brady?
A o to ide, ani jej príbeh nepoznáš, poznáš len pár faktov, ktoré sú proste aj so sebeväčším nadhľadom minimum. Keby ide o otvorenú provokáciu dotyćnej pochopím aj tie domýšlavé kraviny... ale takto...
tu niet absolutne co riesit
ale aby som bola nápomocná, na cucfleky je určite dobrá samovražda.
po a) k 89 => ano je to pica, vezmi si to logicky chcel by si aby kurva co sa chovca jak pica bola matka tvojich deti?
po b) cely cas tu vystupujes tak ze na mna posobis dvojako, oba sposoby niesu pozitivne a to bud robis to iste co robi ona a preto si na jej strane, alebo dufas ze ked ju tu budes obranovat ti da
cela tato diskusia je uz smiesna, ona si chcela ulavit na svedomi ze kurva ani pica nie je ale ona bohuzial je a ty si tu jediny hladitel jej ega
taktiez k zakl myslienke este => suhlas s @94
máš pravdu, je už smiešna
a preto, lebo existujú tak kokotní "ľudia" ako je @lexiblack @karlotiskot @08nikuska80 ... je svet v takej kríze v akej je