Pred rokmi, ked tusim torpedo sem dal forum o čuči, tak tu vsetci ohrnali nos nad čučom...
Teraz sa ludia idu pomaly dosrat z čuča.. A povysili čučoidne napoje na nieco, co si zasluzi pozornost.. Vselijake strongbowy a podobne... Preco tak zrazu zmenili
Jablkový cider, nie je čúčo, to je skor pivo. A jablkové víno nemusí byť zlé, len pokial je liter za par centov tak je tam aj taká chuť a tolko svinstva v tom ked je to uz skor chemický koktail Éčok ako vino.
preste toto.
Cider oproti jablčnému vínu obsahuje menej alkoholu (asi ako pivo). Jablčný mušt treba na víno dosladiť, preto je jablčné víno väčší bolehlav.
Na jablčnom víne nie je podľa mňa nič zlé, pod názvom čučo si predstavím lacné, obabrané jablčné víno, často nevábnej chute i arómy
@mojdedo pivo nemusi obsahovať chmel. To len tak je teraz zauživané ze pokial to neobsahuje chmel tak to nie je pivo a inak sa to neberie, aj ked v minulosti sa vyrabalo pivo aj z inych surovín.
Ale dajme tomu cider nie je uplne pivo je to skor mušt ktory kvasil. Ale ani to nie je víno.
a ja som nikdy nemal problem s cucom ani s nicim podobnym, ale skus si zobral ovocne vino ktoré ma urcitu kvalitu a takéto lacne vino v krabbici alebo v pet flasi a skus toho vypi´t viac, z toho lacneho ti bude tak zle ze uz nikdy viac nebude chcieť piť.
@mefistofel lol pivo nemusi obsahovat chmel? tak potom to nie je pivo precitaj si zakon o potravinach.. pod pivom sa rozumie napoj vyrobeny zo sladu, chemlu a vody...
ja som skoro zomrel z ribezlaku, ktory stal 7€ pol litra od znackoveho vyrobcu vin.. takze mozes aj kvalitne cuco pit, ale aj tak ti bude zle
nwm ja mam rad ribezlove vino, pre niekoho je to cuco ale pre mna je to omnoho lepsie, chutnejsie ako tie kysele 1000€ vina. A rychlejsie sa dostanem do nalady
+ napriklad par rokou naspet ked este nebol Radler tak som si zvykol davat pivo s fantou a kazdy len ohrnal nos ci mi nesibe, a teraz oni platia 1€ za pol litra chemicky ochuteneho piva co s pivom nema nic spolocne,
to ja radsej ostavam verny pivo + fanta, vzdy si mozem doladit ci chcem viac piva alebo fanty
@mojdedo neber wikipediu ako bibliu v minulosti a ine krajiny bezne robili pivo bez chmelu len poslednych par rokov sa dostalo do popredia ze pokial to neobsahuje chmel tak to nie je pivo. Je vela taky veci co v minulosti boli uplne ine a tato spolocnost tomu pripisala pravidla ako sa to ma jedine robit.
Ja som mal tiez davnejsie znackove ovocne vino a nieje to vyhra pokial to nie je aj kvalita a nie len cena alebo znacka. A najlepsie ribizlove je suche alebo polosuche, tie sladke to je len sami cukor ale chutovo vyborne.
Ber si len priklad: do 1929 sa nepoznala taka vec ze ked si chcel niekoho zobrat za zenu dal si jej prsten, kludne aj jablko alebo nic si jej nemusel dat len stacila otazka a v tejto dobe nieco take uz neexistuje a by sa vsetci cudovali ci si v poriadku ze ziadas zenu o ruku alebo zasnuby bez prstena. Za roky sa z toho stala hotova vec bez rozmyslania.
@mefistofel ja sa odvolavam na zakon o potravinach, nie wikipediu...
suhlasim ide o to ako si to ludia zadefinuju.. len zas aby nevznikal chaos tak tie definicie maju svoj vyznam... a vymyslat si nieco ine, nez je zauzivane vedie k zavadzaniu...
takze ak sa chce clovek odklonit od zauzivanych receptur... mozno by mal dany vyrobok nazvat inak co je fajn pre kreativnych ludi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
preste toto.
Cider je cuco s trochou bubliniek.. Su aj lepsie cuca aj horsie.. Myslis ze cider neobsahuje ecka?
Cider je chutovo velmi podbny cucu.. A ak by si z neho desorboval CO2 ani by si nevedel ze to predtym bol nejaky cider a myslel by so si ze pijes cuco
Na jablčnom víne nie je podľa mňa nič zlé, pod názvom čučo si predstavím lacné, obabrané jablčné víno, často nevábnej chute i arómy
Ale dajme tomu cider nie je uplne pivo je to skor mušt ktory kvasil. Ale ani to nie je víno.
a ja som nikdy nemal problem s cucom ani s nicim podobnym, ale skus si zobral ovocne vino ktoré ma urcitu kvalitu a takéto lacne vino v krabbici alebo v pet flasi a skus toho vypi´t viac, z toho lacneho ti bude tak zle ze uz nikdy viac nebude chcieť piť.
ja som skoro zomrel z ribezlaku, ktory stal 7€ pol litra od znackoveho vyrobcu vin.. takze mozes aj kvalitne cuco pit, ale aj tak ti bude zle
+ napriklad par rokou naspet ked este nebol Radler tak som si zvykol davat pivo s fantou a kazdy len ohrnal nos ci mi nesibe, a teraz oni platia 1€ za pol litra chemicky ochuteneho piva co s pivom nema nic spolocne,
to ja radsej ostavam verny pivo + fanta, vzdy si mozem doladit ci chcem viac piva alebo fanty
Ja som mal tiez davnejsie znackove ovocne vino a nieje to vyhra pokial to nie je aj kvalita a nie len cena alebo znacka. A najlepsie ribizlove je suche alebo polosuche, tie sladke to je len sami cukor ale chutovo vyborne.
Ber si len priklad: do 1929 sa nepoznala taka vec ze ked si chcel niekoho zobrat za zenu dal si jej prsten, kludne aj jablko alebo nic si jej nemusel dat len stacila otazka a v tejto dobe nieco take uz neexistuje a by sa vsetci cudovali ci si v poriadku ze ziadas zenu o ruku alebo zasnuby bez prstena. Za roky sa z toho stala hotova vec bez rozmyslania.
suhlasim ide o to ako si to ludia zadefinuju.. len zas aby nevznikal chaos tak tie definicie maju svoj vyznam... a vymyslat si nieco ine, nez je zauzivane vedie k zavadzaniu...
takze ak sa chce clovek odklonit od zauzivanych receptur... mozno by mal dany vyrobok nazvat inak co je fajn pre kreativnych ludi
@lucia199513 prosím nedávaj jägra a čučo do jednej vety ten jäger je niekde úplne inde
dobré čučo nikdy nie je zlé
vše je fajnučké.
Lácná záležitosť, ale spraví veľké trampoty.
V pohode alkohol.