@greendgirl ked som sa s nim zoznamovala tak som mu povedala "nerob si zo mna srandu hej??" a on "ved nie ale fakt" a ja "no ty si dobrý kokot!" chudák :d
každého suseda sa volá blanka pretrhnutá, nesnažte sa byť vtipní
Mne príde divné, ak dá matka svojím dcéram mená ako Lily, Vanesa, Sarah a podobne a čo ma doráža maximálne je to, že náš 5ročný zasraný susedko sa volá Kevin. Nie je nič nechutnejšie, ako americké, anglické a neviem z akej ritnej riti ešte mená pre deti na SR. Je to kinda mimo, keď si predstavíme, aké sú ich priezviská. Nechcela by som sa volať Sarah Železáková. Odveci maximálne
Na škole máme dosť veľa ľudí, kt. rodičia sú z Ázie/Afriky/Stredomoria, a hoci chápem, že tam sú to normálne mená, ich zdrobneliny, prípadne kombinácie slovenského a exotického mena/prievziska ma vedia dostať (Príkladom sa vyhnem, lebo neverím, že sa tí ľudia pravidelne negúglia )
@sprejerka01@greendgirl xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD nemyslite vážne DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd umieram od smiechu chudák chalan takto ho život bije :/ D ešte aj na obcianskom rodny list všetko DDDDDDDDDDDDDDDDD taak toto neeeeeeee DDDDDDDDD
Nahodou deti moje, by ste sa divili, kolko mien bolo uz za tie roky vyradenych z oficialneho menneho kalendara.
Okrem uz spominanej Kunigundy tam tronili aj take perly ako Prudencius, Zivena, Snezana, Krasomil, vseznama Skolastika, Porfyr, Ezechiel, Izmael, Chariton, Duna, Klotidla, Dzesika, Renatus a mnoho dalsich
Btw. tohto roku maju oficialne meniny Titus (nanovo), Kevin, Tobias, Nino,...
@popolcek no neviem ja tam mám veľa kamarátov a keď som im prvýkrát spomenula slovo kokot nechytali sa absolútne. až po vysvetlení a teraz si z toho robia nonstop srandu.... Kohút zviera je jednoducho kogut
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
ja som kakašová - tiež celkom vtipné myslím
mne sa paci Ginda
Mne príde divné, ak dá matka svojím dcéram mená ako Lily, Vanesa, Sarah a podobne a čo ma doráža maximálne je to, že náš 5ročný zasraný susedko sa volá Kevin. Nie je nič nechutnejšie, ako americké, anglické a neviem z akej ritnej riti ešte mená pre deti na SR. Je to kinda mimo, keď si predstavíme, aké sú ich priezviská. Nechcela by som sa volať Sarah Železáková. Odveci maximálne
kohút - hydina
kohút - ventil na ústrednom kúreni
Okrem uz spominanej Kunigundy tam tronili aj take perly ako Prudencius, Zivena, Snezana, Krasomil, vseznama Skolastika, Porfyr, Ezechiel, Izmael, Chariton, Duna, Klotidla, Dzesika, Renatus a mnoho dalsich
Btw. tohto roku maju oficialne meniny Titus (nanovo), Kevin, Tobias, Nino,...
a moje malé sesterničky sa volajú v preklade "Tvoj poklad" a "Zvonček" dobre vybabrali s nimi