Awojte! Študujem na gymku, kde za rok a pol končím. Potrebovala by som poradiť kam na výšku. Ako tak už mám vybraté kam, ale potebovala by som nejaké informácie.
Zaujímam sa o medzinárodné vzťahy presnejšie o diplomaciu. Cudzie jazyky ma bavia a aj mi c
no tak toto ma zaujima, lebo mam presne take iste zaujmy len o rok viac casu ja som rozmyslala nad medzinarodnymi vztahmi v prahe. ale chcela by som sa dostat do anglicka keby sa dal
@5 ja priamo nie ved ako mozem mat ale cez brata nieco viem...
to nie je sa dostat len tak ako tu napr. na UPJS v KE, predsa ked combridge a oxford su najlepsie skoly v europe vo vsetkych hodnoteniach... ale zalezi aj od odboru..
Ale tiez asi premyslam nad tymi skolami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
@Sandi07 @matii tiez chcem ist studovat nieco take, do Prahy, napis TSku @kolja on studuje medzinarodne v Prahe
to nie je sa dostat len tak ako tu napr. na UPJS v KE, predsa ked combridge a oxford su najlepsie skoly v europe vo vsetkych hodnoteniach... ale zalezi aj od odboru..
Ale tiez asi premyslam nad tymi skolami.
A dostal nejake stipko?