Ahojte, rád by som sa naučil nejaký cudzí jazyk. Viem po anglicky zhruba na úrovni B1-B2 ale mám celkom problém so speakovaním. A chcel by som sa naučit aj napr španielsky nemecky francuzsky a taliansky. Poznate nejake fajn www stranky na ucenie ? Díky
Ideálne ak by ste poznali nejakú stránku v cz alebo sk ako je napr helpforenglish.cz ale ak nie stačia aj anglicke stránky. Written language mi problém nerobí a ak niečomu náhodou nebudem rozumiet, tak je tu stále translator
@hoperpohroma duolingo je aj web, ale tam sa jazyk na B1-B2 naučí len ťažko
ale inak aj ja odporúčam duolingo, spravila som si tam kurz taliančiny, ktorý mi dal super základy, na ktorých ďalej staviam prostredníctvom iných zdrojov (hlavne komunita na facebooku, hellotalk, kde si píšem s native speakermi, memrise na prehlbovanie slovnej zásoby, youtube a každý deň počúvam taliančinu)
@hoperpohroma nemusí to byt web ale bol by som rád keby som sa tam mohol naučit okrem slovnej zasoby aj take primitivne veci ako slovosled, casovanie slovies atd... ano gramatika nie je primarne dolezita ale zaklady musim vediet aby som nevypraval jak madar ale myslim ze je este aj d-a-f stranka ( deutsch als fremdsprache, to sme pouzivali na gympli ale netusim ci to este funguje... ) a aj to helpforenglish je dost dobre, preto uprednostnujem taketo veci skorej. Navyse chcem ist do USA buduce leto cez Work and Travel tak si chcem zlepsit anglinu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
ale inak aj ja odporúčam duolingo, spravila som si tam kurz taliančiny, ktorý mi dal super základy, na ktorých ďalej staviam prostredníctvom iných zdrojov (hlavne komunita na facebooku, hellotalk, kde si píšem s native speakermi, memrise na prehlbovanie slovnej zásoby, youtube a každý deň počúvam taliančinu)