Cudzie jazyky(nie to čo máte v ústach ale v hlave :-))
Učí sa niekto španielčinu?Príadne nejaký iný cudzí jazyk.Učím sa angličtinu a rozmýšľam,že začnem zapárať do španielčiny...ale len doma.Ako ste na tom vy?
Učím sa angličtinu a hoci myslím, že už ju celkom použiteľne ovládam, stále je to long way to go... Na strednej som mal aj nemčinu ale ten jazyk mi je totálne nesympatický, takže nič z toho
no ja sa ucim uz od prvej triedy na zakladke anglinu a teraz som prvacka na strednej, potom sa ucim od piatej triedy nemcinu,....a chcela by som nejaky netradicny jazyk vediet len neviem zohnat ucitela
Heh a mám sa pridať ja? ...
Ja zas píšem zo Španielska ...
Takže pochopiteľne niečo z tej španielčiny aj viem ...(aspoň dúfam)
Keď už ide o jazyky veľmi nemusím nemčinu...ale zas spolužiačka nemka je super baba...takže som aspoň na jadného nemca tým pádom zmenila názor
A čo tak pozerám dosť ľudí sa učí po španielsky...
Takže nabudúce nejaký blog napíšem cudzojazyčne ...No a tiež milujem angličtinu Učím sa ju ešte len 9-ty rok...chcem nejaký kuuurz ...Lenže podľa vedomostí týchto tu by som ju aj doučovať mohla ...
A na nete sa niekto bude učiť? Na španielčinu som našiel gramatiku,zákl. slovnú zásobu...Aspoň ho budete využívať aj na niečo zmysluplnejšie ako na Birdz
..v skole,sa ucim, neminu a anglinu...a uciola,som sa minuly rok par sloviciek,po spanielska,lebo segra sa ucila,doma normal,z jednej ucebnice..a dost,toho vedela..musim,uznat..islo,jej top..a ja sa teraz doma,ucim podla jednej knihy..co,som dostala,konecne na Vianoce..po Japonsky..
anglinu sa učím už asi 10rokov dokonca z nej aj niečo viem aspoň myslím , franinu som sa učila 2,5roka a ak sa ráta aj latinčina tak tú som sa učila rok a teraz sa z nej učím už len odborné výrazy ak by bol čas chcem sa venovať ruštine
Anglina, franina .. anglina 2roky potom bola par rocna prestavka a teraz 3roky .. a franina 5rokov uz aj DELF certifikat mam a tento rok robim dalsi aa este sam som sa polsky ako tak naucil
anj, nej mam povinne v skole. Spanielstinu som sa ucila rok... a musim sa priznat ze mi to islo velmi lahko... yo soy monika ... abo ja neviem ale zda sa mi to velmi supis jazyk a velmi rychlo sa da naucit
anglinu sa ucim uz odjakziva,spanielcinu na strednej 4.rok,nemcinu som sa ucila na zakladke 2roky ale to ma vobec nebavilo a francuzstinu rok a ta ma bavila asi viac ako spanielcina ale potom uz na to nebol cas ale raz sa k nej vratim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Potom dva roky sa "učím" anglinu( profka sama nevie anglicky )
A vždy ma zaujímala španielčina, ale neučím sa ju..viem len pár slovíčok
A angličtinu, pochopiteľne.
Ja zas píšem zo Španielska ...
Takže pochopiteľne niečo z tej španielčiny aj viem ...(aspoň dúfam)
Keď už ide o jazyky veľmi nemusím nemčinu...ale zas spolužiačka nemka je super baba...takže som aspoň na jadného nemca tým pádom zmenila názor
A čo tak pozerám dosť ľudí sa učí po španielsky...
Takže nabudúce nejaký blog napíšem cudzojazyčne ...No a tiež milujem angličtinu Učím sa ju ešte len 9-ty rok...chcem nejaký kuuurz ...Lenže podľa vedomostí týchto tu by som ju aj doučovať mohla ...