Ono sa nedá porovnávať Specnaz a Légia... Légia je normálna armáda zatiaľčo specnaz je špeciálna jednotka... aj v légii sa ale nájdu špeciálne jednotky podobné specnazu- napr GCP a GCM
Mám tam kamaráta a jedného čo dezertoval a sám som tam bol v Strasbourgu, ale nevzali ma kvôli BMI. Mal som 19 a na výšku 179 cm som mal len 65 kilo kvôli behaniu. Mal som odklad 3 mesiace ale už som sa tam nevrátil, ale bolo to dobré dobrodružstvo. Povedali mi že mám pribrať 3 kilá a vrátiť sa, inak testy sú ľahké, zobrali nám krv, potom sme boli v telocvični a tam robili zhyby a člnkový beh. Potom som odišiel kvôli BMI a už to je len upratovanie a psychotesty. Na izbe sme boli 3 slováci, 3 češi , poliak a brazílča. Hodinku denne bola telka po fr. takže sme aj tak nič nerozumeli a inak buzerácia a makačka, ale aj tak sa mi to páčilo. Mali sme také modre tepláky, ostátní boli v maskáčoch, tak si z náš všetci robili srandu
@j.v.stalin Nechcel by si sa tam vrátiť? Inak ak je BMI v norme tak by tam asi nemal byť nejaký problém však? Ešte by ma zaujímalo, do akého regimetnu si chcel ísť. Ja (ak prejdem výberom by som šiel do 2.regu alebo 2.repu...
@jebat Hovorím to ľudom pri tom keď kecajú sračky o tom, že weed z teba spraví debila.. to isté plati aj s armádou- keď si kokot pred tím ako sa angažuješ zostaneš ním aj keď s armády odídeš.
@jahman No ono tam je toho viac. Ak máš ploché nohy si v prdeli, lebo to tam berú vážne lebo pochoduješ aj 50 km. Oči v poriadku, aj keď boli tam aj chalani čo mali 2 dioptrie, ale mali profesiu nejakú. A ak píšeš že si dávaš weed tak sa rozlúč analýza drog z krvy a z moču. Jedného tam vyhodili za kreatin že bral. A regiment si vyberáš až po výcviku v Castli. Ak si jeden z lepších tak máš možnosť si vybrať, a tí horší sa prideľujú kde treba. Ja som chcel ísť tiež do 2REG, lebo tam je pohoda, ale chlapci si vačšinou vyberali 2REP lebo chceli ísť do komanda GCP ale tam je to makačka
@333xander Povedal by som to takto: vedel by som si predstaviť byť aj u nás v armáde ale v letectve... lenže vieme ako to je u nás 4 migi ktoré lietajú raz za pol roka.. vraj by sa mali prenajímať Gripeny. Ak budú podmienky u nás dobré nemám problém tu zostať. Inak momentálne študujem na anglickom gymnáziu.
@j.v.stalin Tak travu nefajčím pravidelne to vôbec nie.. raz za pol rok dajme tomu. Inak 2.reg je myslím momentálne najlepší regiment čo sa týka misií (majú ich najviac- aj teraz tuším 1 sekcia išla do Mali) tak aj vybavenia. V regu máš tiež špeciálnu jednotku GCM, podľa môjho názoru porovnateľnú z GCP. Takisto stáže Dinops a podobne.
@jahman Ale zas si to nepredstavuj tak ružovo tam sa dostanú vačšinou francuzi lebo im menia občianstvo , lebo maju tam zakazane služiť. Nikto tam nemá rad černochov a sú tam vačšinou skupinky. Slovania , černoši a frankofoni. Tam kým nie si seržant tak a berú len ako upratovačku. Gazdík mal šťastie ale kamarát čo tam je ho poznal a že sa veľmi pchal do riti každému. To nie je overená informácia ale tak mi to vravel, ale možno klamal lebo závidel lebo tam je už 8 rokov a stále je len caporal-chef. povýšenia sú tam ťažké
Tak pokiaľ si šikovný a rýchlo sa pochytíš (a nie si bananier alebo mongol) vo franine tak nebudeš taká handra nadlho. Som počul tiež od kamoša, on je v regu a jeden rus s ktorým to ťahajú už od farmy nevedel ani slovo po francúzsky a teraz v pohode robí radistu a nadriadený ho chvália ako rýchlo sa prispôsobil Je tam skoro dva roky a mi písal, že si bude onedlho robiť caporala... už nebude myť hajzle
@j.v.stalin Tak pokiaľ si šikovný a rýchlo sa pochytíš (a nie si bananier alebo mongol) vo franine tak nebudeš taká handra nadlho. Som počul tiež od kamoša, on je v regu a jeden rus s ktorým to ťahajú už od farmy nevedel ani slovo po francúzsky a teraz v pohode robí radistu a nadriadený ho chvália ako rýchlo sa prispôsobil Hehe Je tam skoro dva roky a mi písal, že si bude onedlho robiť caporala... už nebude myť hajzle Hehe
** pardon zabudol som to tagnuť
@jahman Skús uvidíš ak chceš dobrodružstvo tak 2 REP ak peniaze tak afrika tam majú plat aj 3000 euro ... keby niečo sa chceš ešte viac dozvedieť tak správa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
GCP
Vlastne preco tam chces ísť?
** pardon zabudol som to tagnuť