Existuje nejaka moznost ako sa neamerican moze stat vojakom americkej armady? Viem ze francuzi maju cudzinecke legie a po sluzbe v ich armade ma moznost vojak ziskat francuzke obcianstvo a dalsie vyhody. Je take nieco mozne aj v Amerike?
§ 392
Služba v cudzom vojsku
(1) Občan Slovenskej republiky, ktorý bez povolenia koná službu v cudzom vojsku, potrestá sa odňatím slobody na dva roky až osem rokov.
(2) Odňatím slobody na päť rokov až desať rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1 počas vojnového stavu alebo vojny.
@wewo rozdiel? moznost ziskat americke obcianstvo, moznost sluzit v najsilnejsiej armade sveta a prist do kontaktu s najmodernejsou vojenskou technikou. Samozrejme aj platovo to tam asi bude ine ako u nas.
@xx.. veru aj zivotnost a kvalita zivota tych vojakov je uzasna
nevraviac o buzeracii, strielani nevinnych "lebo rozkaz"... uff
a to uz ani nehovorim o postoji k tomu, ze si cudzines.. to je tiez prechadzka ruzovou zahradou..
ludia nesnivajte.. ani na zapade to nie je med lizat
ja sa vzdy tak vytocim nad ludskou zlobou a hlupostou ked niekto tuzi v mocenskych zaujmoch skazenych ludi pachat teror a nicit ine krajiny... ale nech sa paci. pripoj sa k US armade, uz na teba cakaju. Bude to velmi cool a vsetci ta budeme respektovat aky si tvrdas. Ja radsej budem chranit nasu krajinu tu, doma, napr. aj pred vyjebanou US Army.
Nerozumiem inak preco sa na taketo informacie pytas na tinedzerskom portali ty stary pes, ked mozes najst informacie z oficialnych zdrojov: » usmilitary.about.com/od/joiningthemi...
ak si dobre pamatam tak kedysi ti stacila zelena karta, ktorej musis byt vlastnikom uz pred tym ako sa angazujes, cize ti ju nedaju len preto ze chces vstupit do ich armady. a co mi naposledy spominal kolega ( byvali us army)tak beru uz len us cityzenship. + pozor na tetovania, ak su vyraznejsie dnes uz neberu.
no vôbec ti nezávidim tie preplakane noci do vankúša, za to čo si zrobil..
teda ak sa ti to podarí, čo v dnešnej napätej situácii vo svete vôbec neverím...
@wewo to co tu pises je len jednostranna (ruska) propaganda. ja mam ameriku rad a tvoj postoj na tom nic nezmeni. takze plis riesme temu, nie svoje osobne nazory.
@xxar3s jebe ti dobre na gebulu synak chudatko hlupucke ani nevies vyznam slova propaganda. Uprimne, keby si sa pytal na to ako mozes vstupit do ruskej armady tak ti odpoviem uplne to iste.
Predstav si ze niektori ludia nevidia tuto situaciu ciernobielo, resp. neuznavaju vojensky konflikt ani z jednej strany.
Rusko je krajina prepatych redneckov s diktatorom na cele, USA je skurvena imperialisticka, ekonomicky skrachovana krajina ktorej "vladnu" babky ktorych motuzy tahaju bankari a nadnarodne korporacie. Je na grc vzdat sa svojho obcianstva, svojej vlasti a ist vrazdit ludi za zaujmy hociktorej z tychto krajin.
A ty nemas rad USA, naozaj si dovolim tipnut ze vies hovno o USA, o ich historii, zahranicnej politike a celkovo. Predpokladam ze si agresivny trtko ktory hral privela Call of Duty a predstavuje si seba v kozi cool marinaka ktory v mene "demokracie" vrazdi zlych rusov alebo teroristov, presne tak ako mnoho brainwashnutych americanov.
Sam si to povedal, ide ti o silu armady, vrazednu techniku a prachy. Americania ta maju v pici, a Slovensko by ta malo s hanbou poslat do vyhnanstva niekam na Sibir, tam si mozes gumipuskou strielat do ladovcov ty vojak.
Na druhu stranu, ja ti to zelam, naozaj. Spln si svoje sny, odjeb sa niekam do Syrie, slapni tam na minu a vrat sa spet ako krypel, budes vojnovy hrdina a budes si nad tym moct svojim znetvorenym kyptikom honit cicku.
Okrem toho, to co napisal @legetrg som ti napisal aj ja, resp. dal som ti link na oficialu stranku US armady. Pokial nevies citat formalne texty v anglictine tak sa do USA po zelenu kartu aj tak nikdy nedostanes. Howgh
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ak bude mať Americké občianstvo tak asi ťažko
Hoci, it depends..
(Co by sa bralo ako horsie, a co ako "ok" , a co ako uz precin ??
Sluzba,/vstup do :
Franc. Legie'etrangere
Us army(navy
Aabo napr. ako rusky zoldnier ?
?
Služba v cudzom vojsku
(1) Občan Slovenskej republiky, ktorý bez povolenia koná službu v cudzom vojsku, potrestá sa odňatím slobody na dva roky až osem rokov.
(2) Odňatím slobody na päť rokov až desať rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1 počas vojnového stavu alebo vojny.
Takže takto.
A k otázke.. najjednoduchší spôsob? Myslím, že odíst do Sýrie.. tam je teraz dosť veľa neameričanov v službách USA
nevraviac o buzeracii, strielani nevinnych "lebo rozkaz"... uff
a to uz ani nehovorim o postoji k tomu, ze si cudzines.. to je tiez prechadzka ruzovou zahradou..
ludia nesnivajte.. ani na zapade to nie je med lizat
ale hej. preco nie.. ved I "nepriatel" ma sancu si zastrielat na teba
Nerozumiem inak preco sa na taketo informacie pytas na tinedzerskom portali ty stary pes, ked mozes najst informacie z oficialnych zdrojov:
» usmilitary.about.com/od/joiningthemi...
teda ak sa ti to podarí, čo v dnešnej napätej situácii vo svete vôbec neverím...
@legetrg vdaka toto som potreboval vediet.
Predstav si ze niektori ludia nevidia tuto situaciu ciernobielo, resp. neuznavaju vojensky konflikt ani z jednej strany.
Rusko je krajina prepatych redneckov s diktatorom na cele, USA je skurvena imperialisticka, ekonomicky skrachovana krajina ktorej "vladnu" babky ktorych motuzy tahaju bankari a nadnarodne korporacie. Je na grc vzdat sa svojho obcianstva, svojej vlasti a ist vrazdit ludi za zaujmy hociktorej z tychto krajin.
A ty nemas rad USA, naozaj si dovolim tipnut ze vies hovno o USA, o ich historii, zahranicnej politike a celkovo. Predpokladam ze si agresivny trtko ktory hral privela Call of Duty a predstavuje si seba v kozi cool marinaka ktory v mene "demokracie" vrazdi zlych rusov alebo teroristov, presne tak ako mnoho brainwashnutych americanov.
Sam si to povedal, ide ti o silu armady, vrazednu techniku a prachy. Americania ta maju v pici, a Slovensko by ta malo s hanbou poslat do vyhnanstva niekam na Sibir, tam si mozes gumipuskou strielat do ladovcov ty vojak.
Na druhu stranu, ja ti to zelam, naozaj. Spln si svoje sny, odjeb sa niekam do Syrie, slapni tam na minu a vrat sa spet ako krypel, budes vojnovy hrdina a budes si nad tym moct svojim znetvorenym kyptikom honit cicku.
Okrem toho, to co napisal @legetrg som ti napisal aj ja, resp. dal som ti link na oficialu stranku US armady. Pokial nevies citat formalne texty v anglictine tak sa do USA po zelenu kartu aj tak nikdy nedostanes. Howgh