ak by som niekho videl na kupku, ako hlada s notebookom wifi, tak by som si myslel, ze uz mu to asi vazne drbe. Notebook ma zivi, takze ho mam takmer vzdy a vsade so sebou, aj s mobilnym internetom, ale co je moc, to je vela.
@hmilos najviac sa zabavis ked zoberes notebook vestu s napisom policia a budes sa tak prechadzat s otvorenym po poluse
ale inak niekedy kukaju a cumia ze co robim s bookom ked niekde sedim ale mi to pride len take ze su zvedavi ludia pokial mi fakt nestrka hlavu pred monitor je mi to fuk
niekedy som potreboval instalovat win a tak som to robil cestou v buse domov.. a vtedy dost ludi kukalo ze co robim s notasom v buse
ach tie komenty, že na čo???? keď je to notebook a je to mobilné zariadenie tak na to nie? nikoho tým človek neobťažuje ak si na tom hlasno nepúšťa hudbu, ja mám teraz malý netbook čiže ho hoc kedy môžem strčiť do vaku či tašky, ale nejako neviem zatiaľ sa mi nezdalo že by niekto čumel, ja sa maximálne obzriem, hlavne ak ide o nejakú lepšiu mašinu a to je asi všecko
ale niektorí ešte furt akosi nepochopili zmysel mobilných zariadení, to ako keby ste mali mobil a používali ho len doma
Fiha, neviem ci na mna niekto pozera, ale popravde, je mi to dost jedno. Notebook mam v kabelke takmer stale a neviem si predstavit, ze by som isla na kavu bez neho.
čumia aj na mna ale to je bezne pretoze zavidia, davnejsie som sedel v parku a seci cumeli na mna som sa citil ako mimozemstan z planety XX a ja si tiez beriem na kupko notebook a to sa vobec nekupem ja sa tam chodim iba odreagovat a sem tam pozret na baby ake maju cool plavky
netbokk aj ja xcem prave koli jeho mobilite a vetsiemu vykonu a moznostiam , ako ma moje PDA. lebo na PDA moc veci nespustim a aj net je tam taki....no...maly dysplay to ma a pamet to ma len na sd karte takze nic moc ...netbook je najlepsii na net venku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ale ked má niekto notebook vo vlaku/autobuse a podobne tak nečumím
ale inak niekedy kukaju a cumia ze co robim s bookom ked niekde sedim ale mi to pride len take ze su zvedavi ludia pokial mi fakt nestrka hlavu pred monitor je mi to fuk
niekedy som potreboval instalovat win a tak som to robil cestou v buse domov.. a vtedy dost ludi kukalo ze co robim s notasom v buse
ale niektorí ešte furt akosi nepochopili zmysel mobilných zariadení, to ako keby ste mali mobil a používali ho len doma