Aj vy neznasate tych ludi ktory sa do vsetkeho staraju a komentuju ? napr. kebyze sa nieco stane niaka havaria tak tam pride 40 ludi ktory sa tam budu len pozerat jak kkti a budu to komentovat ...... kua preco sa nemozu starat sami o seba
ľudská povaha, zvedavosť, výsmech z nešťastia druhých .. ale nemusí to byť až také .. proste vrodené, keby sa človek nestaral do druhých, je to dosť nudné ale ja to tiež neznášam ale možno to tiež robím, hoci nevedome
Poznám ten typ ľudí. Radi odkláňajú pozornosť od seba tým, že ukazujú na iných poprípade mudrujú. Nuž čo už. Mám s nimi zlé skúsenosti, ale nepomôžem si. Ako povedal ktosi múdry: "Zabiješ debila, dostaneš ako za zdravého." Neoplatí sa proti nim nič robiť. Usmiať sa a ísť ďalej.
poznám jednu takú osobu, čo sa mi stará do vzťahu a ničí ho.. z duše nenávidím tú osobu!!!
a fakt nemám rada takých ľudí, ešte pochopím pri tej havárii že takmer každého človeka fascinujú havárie, katastrofy.. ale pri inych veciach to už je moc
My máme jedného v triede . Volá sa Matúš Dreveňák . Učka zapájala televízor a Matúš spustil : A to má byť tak , a to ako tam pcháte , a to čo to tam robíte , a eťeťeťe.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a fakt nemám rada takých ľudí, ešte pochopím pri tej havárii že takmer každého človeka fascinujú havárie, katastrofy.. ale pri inych veciach to už je moc