poznate ludi co vsade boli vsetko videli atd. atd.... ??... niekedy dokazu vymysliet dost zaujimave pribehy.... napriklad dnes v skole ... spoluziak sa ma snazil presvedcit ze vcera nejakej holke potiahol z kabelky 10 kubikoviek s pikom v
moja spolužiačka má v zime doma bežne 35°C aj pri otvorených oknách...a raz sme jej nahovorili ž existuje nejaká kinder-punková(metro station, sum41 simple plan...) čo sa volá JCD, ona začala o nej hovoriť že aká super kapela a pesničky majú super a tak a že má doma plagát cez celú stenu že JCD...všade si to písala a potom jej spolužiak povedal že JCD=Jebem celú Danu...ona bola z toho "troška" v šoku ale..zaslúžila si to podľa mňa...nemám rad ľudí čo si vymýšľajú neviem aké príbehy(okrem blogerov)
milovala som príbehy jedného chlapca, čo sedával neďaleko nás každé ráno vo vlaku!
Puki bol proste skvelý!
dôležité je vedieť, že Puki! má strýka v Amerike. a tento strýko v Amerike figuruje vo väčšine jeho príbehov.
...napríklad príbeh o tom, ako mu strýko v Amerike zohnal úplne úžasne výkonný počítač, najlepší na svete, taký má už len NASA, ale českí colníci to všetko posrali a tak ich Pukiho strýko všetkých dal vyhodiť, lebo on má takú moc.
...alebo príbeh o tom, ako lietali vo vetroni so zlomenou vrtuľou ( ) nad dolnohričovským ihriskom, kde práve chlapi hrali futbal a Puki!!!! zliezol do KOKPYTU!, kde mal pre istotu futbalovú loptu a tú hodil na ihrisko a chlapi boli celí zmätení, lebo nevedeli, s ktorou majú hrať.
a predovšetkým bol Puki každé ráno unavený!
(podľa mňa to bolo preto, že celú noc vymýšľal nový príbeh, on sa však tváril extrémne vyťažene)
@grietusha mno jo taky su najlepsi xDD u nas chodieval jeden typek..akoze "punkac" xDD raz mi rozpraval o tom ako plaval v handlovke a zrazu sa pri nom vynorila ponorka z ktorej vystupovali nacisti.. on sa mozrejme nevahal a vsetkych doradu bil palicou pohlave xD
@grietusha a nedocenený pán René Urbánek z Brna tiež stojí za to. Jeho predkovia pochádzajú z každého možného i nemožného kúta československa a v prípade potreby i iných častí sveta
mal som aj kamarat ktory sa takto dostal az do sprav na jojke... vsetkych sa nas snazil presvedcit ze urad prace patri jemu.. aby nas o tom presvedcil tak sa tam vybral s bejzbalovou palkou a zacal to tam rozbijat xDD... teraz je chudak zavrety na psychiatrii na praskoch a kresli si auticka a panaciky xD
asi v trochu inom svete. Nestretavam sa s biedou, vsetci maju co je jest. vsetci maju uznavane vzdelanie, citaju knihy, zaujima ich umenie, veda a tak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Puki bol proste skvelý!
dôležité je vedieť, že Puki! má strýka v Amerike. a tento strýko v Amerike figuruje vo väčšine jeho príbehov.
...napríklad príbeh o tom, ako mu strýko v Amerike zohnal úplne úžasne výkonný počítač, najlepší na svete, taký má už len NASA, ale českí colníci to všetko posrali a tak ich Pukiho strýko všetkých dal vyhodiť, lebo on má takú moc.
...alebo príbeh o tom, ako lietali vo vetroni so zlomenou vrtuľou ( ) nad dolnohričovským ihriskom, kde práve chlapi hrali futbal a Puki!!!! zliezol do KOKPYTU!, kde mal pre istotu futbalovú loptu a tú hodil na ihrisko a chlapi boli celí zmätení, lebo nevedeli, s ktorou majú hrať.
a predovšetkým bol Puki každé ráno unavený!
(podľa mňa to bolo preto, že celú noc vymýšľal nový príbeh, on sa však tváril extrémne vyťažene)
a nikto si okrem neho nič nevšimol
Poznanie Cantorovej diagonálnej metódy patrí k všeobecnej inteligencii aspoň tak ako poznanie hudby Bethovena, obrazov Rembranta, či hier Shakespeara
poznas aspon nieco z toho?