Pre tých, čo cvičia a zaujímajú sa o zdravú stravu.
1.Aké cviky by ste odporučili na brucho a boky?
2.Ako vyzerá Váš jedálniček, čo ste vyradili a čo jete v priebehu dňa?
3.Ako často cvičíte?
1- cviky na brucho
2-jem hocico, samozrejme sa snazim kvalitnejsie [viac bielkovin ako ked som necvicil atd.] ale vklude si dam aj klobasu raz za cas alebo cokoladu
3- po,str,pia alebo po,ut,stv,pia
1. vygoogli si cviky na brucho, je ich celkom dosť, alebo napr. 8 min abs na youtube, alebo hociaký abs workout, six pack workout.. ale "brucho sa robí v kuchyni" takže cvičenia ti posilnia brušné svaly, ale ploché brucho bez diety/upravenia stravy mať nebudeš.
2. Všetko jem, nič som nevyradila
3. 3 - 4x do týždna, prispôsobujem robote a škole
1. všetko, čo je v posilke na brucho a čo ma napadne so sebou robiť -inšpirácia na nete
2. bez sladkostí (snaha je), veľa bielkovín (menšia snaha, radšej ryža,zemiaky,kuskus a podobné vecii..) a zeleniny/ovocia, po 5tej nejem...to pomáha.. pred jedlom pijem, a až hodinu po jedle..a len čistú vodu a bylinné čaje a kadejaké iné vychytávky využívam
3. skoro každý deň, vždy niečo iné, od posilovania, behania, plávania... (niekto akčný z KE? horolezectvo by som skúsila ..)
1. cvik aké ti sedia no skús skracovačky, tie mňa riadne bavia a ostatné si pokukaj sama
2. ráno mám gainerik, potom cottage, protein, kuracie prsia s ryžou, omeleta, tuniak/cottage .. o 19tej idem cvičiť, po cvičení proťák, podal toho kedy idem spať si zajebem ešte gainer pred tvarohom ...a pred spaním tvaroh samozrejme
3. pondelok, streda, piatok, sobota
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
2-jem hocico, samozrejme sa snazim kvalitnejsie [viac bielkovin ako ked som necvicil atd.] ale vklude si dam aj klobasu raz za cas alebo cokoladu
3- po,str,pia alebo po,ut,stv,pia
2. Všetko jem, nič som nevyradila
3. 3 - 4x do týždna, prispôsobujem robote a škole
2. všetko, len pomenej sladkosti
3. 3-4krát do týždna
Teraz neviem, či to bolo myslené ironicky alebo nie.
2. Bielkoviny a sacharidy najviac ale sem tam aj niečo nezdravé
3.4x do tyzdna
2. bez sladkostí (snaha je), veľa bielkovín (menšia snaha, radšej ryža,zemiaky,kuskus a podobné vecii..) a zeleniny/ovocia, po 5tej nejem...to pomáha.. pred jedlom pijem, a až hodinu po jedle..a len čistú vodu a bylinné čaje a kadejaké iné vychytávky využívam
3. skoro každý deň, vždy niečo iné, od posilovania, behania, plávania... (niekto akčný z KE? horolezectvo by som skúsila ..)
2. vela kalorii, vela bielkovin
3. silove treningy tak 5-6x do tyzdna, ostatne je premenlive.
2. ráno mám gainerik, potom cottage, protein, kuracie prsia s ryžou, omeleta, tuniak/cottage .. o 19tej idem cvičiť, po cvičení proťák, podal toho kedy idem spať si zajebem ešte gainer pred tvarohom ...a pred spaním tvaroh samozrejme
3. pondelok, streda, piatok, sobota