Milujem Jill!( a to mi bola pred 2rokmi taaak nesympatická
Mám odcvičené celé len 30day shred,ale už som skúšala aj banish fat boost metabolism,cardio z body revolution a ešte take na ktoré si nespomenim ako sa volá stiahla som si aj jógu a idem na ripped in 30 aaa vysledky ja som to kombinovala ale jednodznačne je zo zábava a užitočné to je a motivuje t
ja som to dnes cvičila prvýkrat a neviem či som si nevzala na to prve cvicenie tazke cinky (aspon pre mna) 2,5 kg no som myslel ze zdochnem vyzera to jednoducho na videu ale dost makacka to je... snad uvidim na sebe nejake vysledky.. @nataly005 a videla si na sebe nejake zmeny? ak hej tak ake ? btw stravu ste upravili tiezz?
Ktoré si cvičila?
Ale hej,čosi som schudla a tak ja som si na tomto moc nezakladala,ani to nesledovala
Aa ja celkovo sa snažím jesť tak vyvážene takže som nemnila teda jeden čas som večerala len rýžové chleby
ano cvičila som 30 day shred už 2 krat a ano je to skvele, teda ja som videla vysledky, samozrejme aj s upravou stravy ale na vahe nie až tak viditeľne skor sa si spevniila postava
aj banish fakt boost metabolism som cvičila, je to riadna makačka
cvičila som 5 týždňov insanity.. pre nedostatok času, veľké horúčavy a hlavne bolesť kolena som s tým musela prestať.. keď som neskôr chcela začať 30 days shred, tak ma to strašne nudilo tak som ani nie po týždni prestala . .ale výsledky sa vraj dostavia
@riaaa nikde som nepísal nič o tom čo má kto robiť, nikde som nepísal že striktná dieta znamená nič nežrať a že tvrdý tréning v posilke znamená cvičiť od rána do večera..
Za to ty úplne arogantne píšeš o človeku o ktorom nemáš ani šajnu že mu to jebe okrem toho z veci, o ktorej tiež asi nemáš šajnu.... Si arogantná piča.. Si odpad.. zaobídem sa bez teba, ani na to nereaguj, nezaujíma ma to.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Mám odcvičené celé len 30day shred,ale už som skúšala aj banish fat boost metabolism,cardio z body revolution a ešte take na ktoré si nespomenim ako sa volá stiahla som si aj jógu a idem na ripped in 30 aaa vysledky ja som to kombinovala ale jednodznačne je zo zábava a užitočné to je a motivuje t
@nataly005 a videla si na sebe nejake zmeny? ak hej tak ake ? btw stravu ste upravili tiezz?
Ale hej,čosi som schudla a tak ja som si na tomto moc nezakladala,ani to nesledovala
Aa ja celkovo sa snažím jesť tak vyvážene takže som nemnila teda jeden čas som večerala len rýžové chleby
aj banish fakt boost metabolism som cvičila, je to riadna makačka
Za to ty úplne arogantne píšeš o človeku o ktorom nemáš ani šajnu že mu to jebe okrem toho z veci, o ktorej tiež asi nemáš šajnu.... Si arogantná piča.. Si odpad.. zaobídem sa bez teba, ani na to nereaguj, nezaujíma ma to.