Cawte , ja sa do cvicenie absolutne nevyznam , preto som sa rozhodla ze sa skusim opytat tu xP ... Nevedel by mi niekto poradit nejake cviky na spevnenie brucha a noh (stehien a zadku) . Nieco co by som mohla cvicit doma . Dakujem velmi pekne
Na brucho polobrušaky rýchle počas ležania ruky zložiť dopredu a nehýbať/nepomáhať si s nimi a dvíhať sa dopoly dráhy riadneho brušáku a naspäť ale nikdy sa nedotknúť lopatkami zeme. Opakovať dokým ti svaly vládzu udržať váhu a to aj cez bolesť. Opakovať min. 5x denne.
Na stehná kľakni si a zakloň sa dozadu a zotvaj v tom dokým svaly na nohách vládzu a potom sa vráť do pôvodnej polohy potom opakovať dookola.
Najlepšie na stehná a zadoku sú drepy,čím pomalšie ich budeš robiť tým lepšie aspoň tak *3 série po 15 opakovaní na začiatok a potom to zvyšuj a na brucho ti môžem poradiť brušáky ale nie klasické,kde dvíhaš chrbát a zaťažuješ tak celú chrbticu ale najúčinnejšie je dvíhanie rovných!!! nôh od zeme,nohy sú v porovnaní s trupom dlšie čiže logicky je to vačšia záťaž a aj efekt je priateľný
Na brucho urcite odporucam toto. Je to iba 8 minut denne, ale je to skutocne ucinne:
Myslim, ze ked zrobis za den este nejake drepy, alebo najlepsie ked si k tomu este zabehas, tak to bude velmi ucinne aj na ostatne partie. Potom, ak tento level budes hravo zvladat, tak mozes prejst na dalsie levely...
Blbe komentare si nevsimaj, niektori ludia nevedia, ze ked nemaju co k danej teme poradit, najlepsie by bolo keby nepisali nic (ach)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Na stehná kľakni si a zakloň sa dozadu a zotvaj v tom dokým svaly na nohách vládzu a potom sa vráť do pôvodnej polohy potom opakovať dookola.
Myslim, ze ked zrobis za den este nejake drepy, alebo najlepsie ked si k tomu este zabehas, tak to bude velmi ucinne aj na ostatne partie. Potom, ak tento level budes hravo zvladat, tak mozes prejst na dalsie levely...
Blbe komentare si nevsimaj, niektori ludia nevedia, ze ked nemaju co k danej teme poradit, najlepsie by bolo keby nepisali nic (ach)
Kazdopadne drzim prsty v cviceni