dôležité je zmeniť myslenie....nehovor si že musíš ísť cvičiť ale že chceš , pretože to máš rada , pretože sa chceš cítiť dobre....nájdi si takú formu športu ktorá ta bude baviť...ak ta nebaví dvíhat cinky a robiť drepy tak skáč na švihadle, tancuj , behaj ....pokial budeš aj šprintovať nie len behať na dialku tak nebudeš len chudnut budu sa ti tvoriť aj svaly ...je vela možností
Mňa začalo cvičenie baviť až keď som sa prestala zameriavať na dlhodobý výsledok.
Hlavne ide o to aby si sa do toho nenútila. Ako píše v @3 určite sa oplatí vyskušať viacero športov alebo ženských skupinoviek aby si našla niečo co ťa baví a nerobila to nasilu
podľa mňa si nájdi človeka, čo budeš cvičiť s ním..ako hej, je tam istá pravdepodobnosť, že to po čase vzdá, ale lepšie, jak nič...
plus si nedávaj hneď vysoké výzvy a nemaj na seba priveľké nároky, proste začni úplne maličkom a postupne pridávaj..
pozri sa na seba do zrkadla...to donútilo mňa...alebo ja mám ešte jednu motiváciu, byť lepšia ako môj nepriateľ...takže neprestanem kým nezdvihnem viac kg ako ona, neprestanem kým nebudem mať väčší biceps ako ona...ale mne trochu hrabe ..a keď začneš vidieť výsledky, tak už nebudeš môcť prestať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Hlavne ide o to aby si sa do toho nenútila. Ako píše v @3 určite sa oplatí vyskušať viacero športov alebo ženských skupinoviek aby si našla niečo co ťa baví a nerobila to nasilu
plus si nedávaj hneď vysoké výzvy a nemaj na seba priveľké nároky, proste začni úplne maličkom a postupne pridávaj..