Cvičím. Asi pred 2 týždňami som začal cvičiť každý deň. Vždy to vyzeralo tak že zabehol som si určitú vzdialenosť, potom odcvičil cviky a takto 4-krat. Jeden takýto tréning mi trvá okolo hodiny. Stravoval som sa čo najzdravšie, 5-krat denne. Išlo mi chudn
myslím že zmena váhy o dve kilá nič neznamená, skús sa odvážiť pred jedlom ráno a večer, váha bude iná. len pokračuj v cvičení +svaly sú ťažšie ako tuk, aj keď po dvoch týždňoch asi ešte veľmi nie
Ľudské telo je prispôsobené tak, že keď má nedostatok živín, začne automaticky viac skladovať v prípade že sa to niekedy zopakuje. Skús chudnúť pomalšie.
crowley. vieš čítať ? písal som aj o tom že sa zdravo stravujem. Šak som schudol tým štýlom čo opisujem 5 kíl za 2 týždne a teraz zrazu za 2 dni 2 kila priberiem s tou istou stravou a istým cvičením. Sacharidy sa snažím neprijímať. Tak si nechaj svoje ironické reči pre seba.
patuskoo vazim sa vzdy rano PO TOALETE proste vážim sa vždy s prázdnym žalúdkom
marjy77 to je zaujmave dakujem za radu. myslis ze by mi pomoli napriklad aj proteinove napoje alebop nieco podobne po cviceni aby som mal dostatok zivin ?
davaj @ pred nick, inak to neuvedia
Ono tazko povedat, mozno to je len tak. Mne tiez nekedy beha vaha hore dole o 2kg a pri tom nic ine nerobim. Alebo si z nejakych pricin natiahol vodu napr.
A ak chudnes a mas prilis velky deficit, to tez nebude dobre
neváž sa!!! ... cvič poctivo, stravuj sa zdravo aj naďalej a každý týždeň sa na seba pozri do zrkadla a keď uvidíš pokrok k lepšiemu, si na dobrej ceste
Ja som zase padol na vahe o 5 kg a netusim kde niekedy mam pocit ze vsekty vahy su falosne mrchy a neda sa im verit. U nas v posilke mame napr dve vahy, jednu v kardio zone a druhu normalne v cinkarni s tym, ze ta v cinkarni ukazuje viac ako ta v kardio zone. Cize pre dobry pocit sa staci odvazit dolu potom si ist trochu zabehat odvazit sa hore a vuala schudol si dve kila za 5 min
@bress mohla BY TO BYT VODA.. zo soli.. @hokejisto najskor len telo zadrziava viacej vody v tele najpravdepodobnejsie si zjedol nieco slane, za par dni samy od seba tie 2 kila odidu..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
patuskoo vazim sa vzdy rano PO TOALETE proste vážim sa vždy s prázdnym žalúdkom
Ono tazko povedat, mozno to je len tak. Mne tiez nekedy beha vaha hore dole o 2kg a pri tom nic ine nerobim. Alebo si z nejakych pricin natiahol vodu napr.
A ak chudnes a mas prilis velky deficit, to tez nebude dobre