Stalo sa vám už, že sa vám dostal cvrček do izby, nevedeli ste ho odtiaľ dostať a on si veselo cvrlikal?
Lebo presne to sa mi teraz stalo. Akýmsi spôsobom sa mi dostal pod posteľ, ktorá je manželská a medzi zemou a posteľou sú len nejaké 2 - 3 cm, ne
stalo, a ja som urobila taku chytruu vec ze som ho prikryla nadobou (aby po mne v noci nelozil) a on zacal vnoci cvrlikat, no to sa mi uz nechcelo vstat a vyhodit ho..
no nie v mojej izbe ale v kuchyni a ja mám izbu vedla kuchyne stenu máme spoločnú akurát tu kde bol svrček ale vyhnali ho po dvoch dnoch a ja by som ti poradila len nejaký sprej
aj my sme nevedomky ubytovali cvrcka v kuchyni...uz treti den tam dava freestyle svoj a ja si myslim (aj ked je to krute a tak) ze sak on chudak raz musi zdochnut...
hej stalo sa mi, to skoro ma rozhodilo od zurivosti, odvtedy mam vysoko negativny postoj k posranym cvrckom... nastastie rano sa objavil a moj priatel ho duchapritomne hodil z okna... byvam na prizemi tak klud
vymenim sa s tebou ja pojdem tam ku tebe a dobre sa vyspim na velkej posteli ja som na cvrckou zvyknuty, odvedla a ty prides ku mne, dam ti sluchadla do usi a dobru noc, vsetkz blskz na pomoc
moja sestra teraz nedávno jedného lovila o pol druhej v noci a našla ho v dáždniku Inak dám vám jeden tip na to ako tie zvery nájsť - keď ho počujete tak nechoďte akokeby rovno k miestu kde podľa vás vydáva tie zvuky, ale treba ísť akokeby bokom, proste keď začujete ten zvuk tak sa postavte bokom aby to počulo len jedno ucho, ale ešte som to neskúšala tak keď to niekto overí tak sa ozvite
Ahojky, tak toto velmi dobre poznam S cvrckom v izbe uz mam ako take skusenosti Ale nemusis sa obavat, jeho to jedneho dna prestane bavit a z nicoho nic sa strati...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Som sa bála, lebo ho bolo strašne hlasne počuť.
Ale rodičia ho nakoniec našli a vyhodili.
moja fobia+ to neskutocne otravne cvrlikanie..... vraždila by som