Počuli ste už niekedy o tejto diéte? Čo si o nej myslíte?
Ja som ja ju rozhodla držať, dnes je to prvý deň Skúšal ju tiež niekto z vás? A ešte jedna otázka: neviete mi poradiť nejaký suchár, alebo niečo čo aspoň trochu pripomína chlieb, m
niečo som si o tom prečítala, dostala som sa aj k tomu, že ťa pri tom napríklad môže pobolievať hlava a pod. ....potom som čítať prestala a príde mi to zvrhlé
však radšej začni normálne jesť a trochu sa hýbať a nie tu robiť experimenty sebe
ako zaklad, a myslim asi že aj pre telo je to najlepšie, naučiť sa normalne a ČO a KEDY jesť a aspoň chvílu sa tak stravovať (nie je to piča, odišlo mi 7kg za mesiac a to som tlsta nebola) a až potom ísť na takéto niečo...
lebo pokial človek normalne schaluje o večer tanier plny zemiakov a rezníka, alebo parene buchty so všetkymi tymi alejovo-čokoladkovymi posypmi etc. a zeleninu vidí akorát tak v nedelu ako prilohu k obedu, tak uplne pochybujem že vydrží taketo čosi dodržiavať dlhšie ako 3-4 dní
a príde jojo
proste si myslim že človek by mal ísť pomaly, postupne a dlhodobo
a nie nárazovo, vela a krátko.... len si tak spomalý metabolizmus
@bress ja tu hovorím o niečom inom ano netreba ju ist dlho... ale hovorim o tom (môžeš si prečítať znova príspevok čo som najprv napísala) ale pokial človek žere tak ako mu huba narastla a ako to skončí tak začne žrať zasa normalne...
a vravela som o tom, že na ZACIATOK alebo aj potom ak je clovek taký maník, by bolo fajn sa naučiť že napr. na večeru chleba s masťu nie je dobrý, tanier zemiakov tiež nie, pitný režim, raňajky pravidelne, zaklad dňa a takéto ZAKLADNE veci a mnohé iné... hej človek schudne menej, ale pokial sa to stane jeho zvykom a ustáli sa tak tak má skvelý základ na to aby si udržal dobrú postavu, žil zdravo a po uskutočnení tejto dietky, si tu schudnutú postavu aj uduržal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
idealne vo vnutri tranzitu niekoho cudzieho
BTW- ak taký chleba najdes daj vediet
niečo som si o tom prečítala, dostala som sa aj k tomu, že ťa pri tom napríklad môže pobolievať hlava a pod. ....potom som čítať prestala a príde mi to zvrhlé
však radšej začni normálne jesť a trochu sa hýbať a nie tu robiť experimenty sebe
lebo pokial človek normalne schaluje o večer tanier plny zemiakov a rezníka, alebo parene buchty so všetkymi tymi alejovo-čokoladkovymi posypmi etc. a zeleninu vidí akorát tak v nedelu ako prilohu k obedu, tak uplne pochybujem že vydrží taketo čosi dodržiavať dlhšie ako 3-4 dní
a príde jojo
proste si myslim že človek by mal ísť pomaly, postupne a dlhodobo
a nie nárazovo, vela a krátko.... len si tak spomalý metabolizmus
a vravela som o tom, že na ZACIATOK alebo aj potom ak je clovek taký maník, by bolo fajn sa naučiť že napr. na večeru chleba s masťu nie je dobrý, tanier zemiakov tiež nie, pitný režim, raňajky pravidelne, zaklad dňa a takéto ZAKLADNE veci a mnohé iné... hej človek schudne menej, ale pokial sa to stane jeho zvykom a ustáli sa tak tak má skvelý základ na to aby si udržal dobrú postavu, žil zdravo a po uskutočnení tejto dietky, si tu schudnutú postavu aj uduržal