Úplne najviac ma na tom fascinuje to, že zajtra ráno budú ľudia chodiť omnoho šťastnejší do práce a ego budú mať omnoho vyššie, ako dnes ráno. A pritom len chlapci vyhrali dnes večer na sídlisku futbal...
Ja som im veril dnes, ked to Weiss prezentoval, ze nejdu hrat na remizu, tak mi bolo jasne ze musia aj nieco uhrat a za dnesnych vykon by som im to vitazstvo aj doprial, inak tiez mi vyhrkla slza, ked bol zaverecny hvizd Kiez by hrali kazdy zapas minimalne ako dnes...a Stocha dat na ihrisko hned !
juujky super vyhrali sme taka happy ze konec heh sak to bol uplne krasny zapas az na to ze sa tam vsetci valali po zemi jak keby si daco logli ale hlavne je ze zase som raz vyhrala stavku no super
more ale ten futbal bol komedia riadna..cesi sa hadzali po trave ako jebly...ja som sa na tom bavil...ale hrali kus lepsie musim povedat, az na to ze by som im este udelil aspon 5 cervenych za simulovanie
Najviac ma pobavili tie reci, ze Skrtel je pilier nasej obrany a Hamsik je zase pilier nasej zalohy. Bol to uplne dedisky futbal, same fauly a nakopavane lopty.
Teraz pride duel so San Marinom, ktory sme minule po tuhom boji vyhrali 3:1 Ako to dopadne teraz?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
VYHRALI SME
Najviac ma pobavili tie reci, ze Skrtel je pilier nasej obrany a Hamsik je zase pilier nasej zalohy. Bol to uplne dedisky futbal, same fauly a nakopavane lopty.
Teraz pride duel so San Marinom, ktory sme minule po tuhom boji vyhrali 3:1 Ako to dopadne teraz?