nerieste o co ide nemam strach len sa mi tam nechce sediet medzi tupymi ksichtami a ucit sa picoviny ktore mi vobec netreba mne treba vediet len jazyky a tie uz viem takze tak.. no tak mate s tym skusenosti nejake ?
ja som si vsetko pozrel 2dni pred maturitami jeden krat, ked som stihol niektore aj viac a spravil som v pohode... a to sme mali vsetky predmety v jeden den, i ked sa mi zda ze teraz to uz tak neni
proste ak si neni uplne blba tak spravis aj keby sa skoro nic neucis.
a urcite sa da podplatit komisia, len nie na kazdej skole je taky ucitel. a na matire je viac ucitelou ako jeden
ja som sa strašne bála... a mala som pocit, že nič neviem... skoro vôbec som sa neučila... a nakoniec som to v pohode spravila... matury spraví každý, pokiaľ to nie je úplný idiot.
neviem čo tu rozoberate dovody prečo si to zistujem a že hned mam teraz iq pod 80, jedine čo som chcela vediet je či s tym ma niekto skusenosti a ako to s tym chodi a nie vaše prijebane komentare ktore ma absolutne nezaujimaju dakujem za rady
sos podnikania spolužiačka, maturovala hneď predomnou čiže som počula a videla všetky jej odpovede na slovenčine bola učitelka tak z nej zúfalá že sa jej spýtala že za čo vôbec môže človek dostať nobelovu cenu... nevedela....a jeb ho dostala trojku a ja dvojku pričom moja odpoveď, v porovnaní s nej by bola tak na jednotku s 50hviezdičkami...čoby... supernovou vo výbuchu
jasné, že sa dá kúpiť. Ale podla mňa sú to zbytočne vyhodené peniaze a treba si tú srandu užiť. Väčšinou každý študent zmaturuje. Keď nie na 1., tak na 2. krát určite.
tkks tu sa dá všetko kúpiť
dám ti príklad.... Levice,Štúrovo,Nitra a je z nich vela
Najčastejšie a najjednoduchšie sa dá kúpiť v niektorej zo súkromných stredných škôl
leiladrumnbass- Ja mám rovnakú otázku... a napísala si to perfektne, sám by som to lepšie nenapísal... na školu nemám čas.. tak ako teda ? vravíte že na sukromnej škole to ide ? Dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
proste ak si neni uplne blba tak spravis aj keby sa skoro nic neucis.
a urcite sa da podplatit komisia, len nie na kazdej skole je taky ucitel. a na matire je viac ucitelou ako jeden
-10 IQ po prečítaní. @3
199e bude stát
@dannyd14 obavam sa ze tato slecna to mysli vazne
oni sa tam prisli najest, napit, vypit, najest kolacov. pre nich je to tak, ako pozeranie do TV. Ked mas 1, 2 znamky prejdes lavou zadnou.
dám ti príklad.... Levice,Štúrovo,Nitra a je z nich vela
Najčastejšie a najjednoduchšie sa dá kúpiť v niektorej zo súkromných stredných škôl