Ahojte, čaute, rada by som vyštudovala vysokú školu (pravdepodobne to bude odbor enviromentálna chémia) zároveň s konzervatóriom. Máte niekto s niečím podobným skúsenosti? Dá sa, nedá sa? Za všetky rady ďakujem.
ahoj... ja studujem 2 VS...isla som do toho s tym, ze to musim nejako zvladnut.... ked som nastupila na druhu skolu tak prvu som uz studovala 2 roky.. zo zaciatku to bolo velmi tazke zladit to dohromady a mala som niekedy chut na jednu sa vykaslat, ale teraz som rada ze som to nespravila... ak si budes planovat co mas kedy urobit kde mas kedy byt tak myslim si, ze sa to v pohode da a este budes mat cas na kamaratov a zabavu...
nenapísala si síce, čo chceš na konzerve študovať, ale z vlastnej skúsenosti - konzervatórium je najmä o cvičení, hraní, cvičení, hraní a stále dookola. Ak chce niekto úspešne skončiť konzervu resp. ak chce byť so svojim nástrojom dobrý, sú to hodiny denne s ním, strávené, takže je to hlavne o vôli a trpezlivosti. Ja som síce študoval popri sebe dve školy ale s rovnakým zameraním, takže sa mi to podarilo ako tak skĺbiť, ale neraz som mal chuť s tým praštiť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
nenapísala si síce, čo chceš na konzerve študovať, ale z vlastnej skúsenosti - konzervatórium je najmä o cvičení, hraní, cvičení, hraní a stále dookola. Ak chce niekto úspešne skončiť konzervu resp. ak chce byť so svojim nástrojom dobrý, sú to hodiny denne s ním, strávené, takže je to hlavne o vôli a trpezlivosti. Ja som síce študoval popri sebe dve školy ale s rovnakým zameraním, takže sa mi to podarilo ako tak skĺbiť, ale neraz som mal chuť s tým praštiť...