Mám taký osobný problém ... Mám 16 r. a 167 cm, dalo by sa vyrásť do výšky nejakým strečingom alebo tak podobne? v triede som najnižšia a je to dosť blbé Všetci mi hovoria,že aká som malá.
loool ty vôbec nie si malá aale nemyslím to ako to ty chceš... počuť že aka si vysoká....ale že "háááá ja som krpatá a tie nie!!! tak ti treba!"
a zober si že táto výška je super... časom zistíš ak rpiberieš tak budeš stále zlatá, proste pohodka... ale keď pribere rovnaky obsah tuku 180cm vysoká baba tak je z nej robustná godzila....
mám 19 a 158cm som spokojná a najnižšia nie som... sú ešte dve menšie a jedna má meter a pol! a je to uplne najzlatší človek ktorá behá po planete!
dievčence zahodte tie komplexy preč... nesvedčia vám
po prvé niečo z biológie: výška síce patrí k kvantitatívne zastúpeným génom ne chromozómoch (tie sú teoreticky ovplyvniteľné prostredím, ale len v malej miere), ale myslím, že okrem nejakého lekárskeho zákroku (postupné pridávanie rastového hormónu) nie je možnosť nejako ovplyvniť svoju výšku.
po druhé: tvoja výška je akurátna, nechci byť najvyššia, nie je to na základke žiadna výhra, viem o čom hovorím - už 4 roky nerastiem a mám 183 cm, takže to bolo utrpenie, nemysli si...
po tretie: vieš aké je náročné pre vysokú babu nájsť si chalana? buď sú nízki, alebo idioti (nikoho nechcem urážať, ale naozaj som sa s tým stretla)
po štvrté: buď spokojná so svojou výškou, aspoň ešte kúpiš v obchode rifle - ja už nie
@lawey "časom zistíš ak rpiberieš tak budeš stále zlatá, proste pohodka... ale keď pribere rovnaky obsah tuku 180cm vysoká baba tak je z nej robustná godzila..."
áno, teraz si polichotila všetkým vysokým dievčatám, kt. za to nemôžu, gratulujem ti...
podľa mňa nízki tlstí ľudia nie sú o nič viac "zlatí" ako tí vysokí; nízki vyzerajú ako gule.. a áno, bohužiaľ, vysokí zas robustne
@koalkoo áno, ale tak zasa nebudeme tu urážať ale nejak zatracovať vysoké baby...tie majú iné prednosti... napríklad dlhé nohy ktoré my, nikdy mať nebudeme
ale aj tak... krpane sú vždy buzerované že sú krpaté (teraz absolútne nechápem prečo... "rasti, rasti, čo si furt krpatá?" tak sme najsam!
Ale existuje metóda, kedy ti rozlámu kosti na nohách, potom ich na niekoľko mesiacov zafixujú tak, aby keď sa zrastú, nabrali na dĺžke a potom prípadne zas rozlámu.
@lawey mne to hovorili ked som bola malá, že musím veľa papať a napríklad mne osobne sa dlhé nohy hnusnia, celkovo aj vysoké dievčatá, neviem, ale tak to je zas vec kvusu...
toto mi ale pripomenule že keď som bola mladšia a patrila som k najvyšším (si pamätám že v tom rade na telesnej som bola nejaká 4 a teraz som druhá ale od konca som kamarátke radila nech je špagety že isto narastie tak ako ja. DD
mám 17 rokov, 156 cm a som šťastná. hej je to super sa na základnej predbiehať kto bude stáť na telesnej prvý v rade a je to trapas stáť posledný, ale v reálnom živote je to viac výhoda ako nevýhoda povedala by som
podľa mňa je to super výška, mam x dievčat vo svojom okolí a vobec mi neprídu maličké s takou výškou... keby ti ťahalo k 180tim ako mne, nebola by si nadšená tak isto
Nie si malá. Na dievča máš priemernú výšku. Malá by si bola 155-160 cm. Strečingom nevyrastieš. Ani cvikmi...ži zdravo a narastieš do svojej geneticky naprogramovanej výšky a niči si nebudeš musieť vyčítať.
@1topsecret nemas pravdu ja som vysoky mam okolo 183 a nepacia sa ma moc nizke baby..aspon nad tych 170cm takzeee aj vysoke baby treba pre vysokych chalanov
@ana111 Ty si normálna máš 167 a problém s výškou? To je na dievča v pohode... Ja som chlapec a mám nejakých 172 či koľko... A nejaký veľký problém s tým nemám .
Wau vôbec bud rada že si taká malá.Keď by si bola vysoká ako ja tak sa ti bude ťažko hľadať chalan na vzťah ..takto si môžeš ešte vyberať ..Buď len rada,niekedy tú svoju výšku oceníš ..ale ešte budeš rásť ešte si sa nezastavila..
ahh dievča ..mám o pár rokov viac než ty a nepatrím medzi tie najvyššie (mám asi tak o 2cm viac než ty) a tu som ..žijem, dýcham a nerobím si z toho komplexy.. :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
mám 161 a cítim sa dosť vysoká
ale inak nie, nedá aspoň myslím.
Z nôh si ale kôli tomu neodrežem
a zober si že táto výška je super... časom zistíš ak rpiberieš tak budeš stále zlatá, proste pohodka... ale keď pribere rovnaky obsah tuku 180cm vysoká baba tak je z nej robustná godzila....
mám 19 a 158cm som spokojná a najnižšia nie som... sú ešte dve menšie a jedna má meter a pol! a je to uplne najzlatší človek ktorá behá po planete!
dievčence zahodte tie komplexy preč... nesvedčia vám
no podľa mňa ty si tak úplne v norme, strednej výšky by som povedala..
buď rada že nemáš nad 180, to je už len otrava (z vlastných skúseností)
a strečingom by si možno "vyrástla", ale tak o 1-2cm, len čo by sa ti ponaťahovalo všetko..
po druhé: tvoja výška je akurátna, nechci byť najvyššia, nie je to na základke žiadna výhra, viem o čom hovorím - už 4 roky nerastiem a mám 183 cm, takže to bolo utrpenie, nemysli si...
po tretie: vieš aké je náročné pre vysokú babu nájsť si chalana? buď sú nízki, alebo idioti (nikoho nechcem urážať, ale naozaj som sa s tým stretla)
po štvrté: buď spokojná so svojou výškou, aspoň ešte kúpiš v obchode rifle - ja už nie
Rozdeľujeme sa na dve skupiny -
SKUPINA A -vysoké ženské nad 172 ( počet kusov v skupine 9 )
SKUPINA B - normálne ženské od 155 do 172 /počet kusov skupine 4 /
btw mensie dievcata su krajsie!
áno, teraz si polichotila všetkým vysokým dievčatám, kt. za to nemôžu, gratulujem ti...
podľa mňa nízki tlstí ľudia nie sú o nič viac "zlatí" ako tí vysokí; nízki vyzerajú ako gule.. a áno, bohužiaľ, vysokí zas robustne
ale aj tak... krpane sú vždy buzerované že sú krpaté (teraz absolútne nechápem prečo... "rasti, rasti, čo si furt krpatá?" tak sme najsam!
Ale existuje metóda, kedy ti rozlámu kosti na nohách, potom ich na niekoľko mesiacov zafixujú tak, aby keď sa zrastú, nabrali na dĺžke a potom prípadne zas rozlámu.
Je to vraj krásne zdĺhavý a bolestivý proces
halooooo, ludia! su aj chalani co maju dva metre,
a napísala som o tom aj blog!
» www.birdz.sk/webka/sheily/bl...
Ja mám 160 cm , skús si raz moju výšku a budeš rada aká si vysoká.
ja mam 172 a citim sa jak zirafa :/