hah dá sa a úplne jednoducho ako sa ludia hádajú tak zveličovať až povedať uplne nafúknutý skutočnosť alebo ako čo príde obom stranám vtipné aj keď sa budú snažiť vyzerať stále nahnevane ale skončí to velkým smiechom
@tomco721 podla mna hej, ja uznám ked ma muz pravdu.. ale proste ked trepe kktiny tak sa to nedá skor žena nemože vyhrať hádku bez toho aby ju muž nepresviedčal o svojej "pravde"
Jediny sposob ako vyhrat hadku je taky, aby boli s vysledkom rozhovoru spokojne obe strany. Vsetko ostatne su docasne "vyhry", ktore vedu k celkovej prehre. Raz vyhra jeden, raz druhy a spokojny nie je ani jeden. Poculi ste slovo Bozie.
To isté si a ja myslím, ak má žena dostatočné IQ tak sa neurazí a pripustí si chybu
(ale závisí to aj akým spôsobom jej muž niečo vytkne. Ak muž svoj názor podá z opačného konca/ aka. podá to vulgárne alebo jej do ponadáva do blbých a skoro sa ani nepriblíži k ozajstnému problému, tak hádka nie len že prebehne na figu ale bude aj väčšia pravdepodobnosť že sa žena urazí na netaktické podanie opačnej strany.) Vždy problémy riešiť rozumne a takticky.
@morphea áno jasné ale niekedy to ani pekne podobrotky nejde, aj keď sa snaží chlap čo najjemnejšie to vysvetliť podať aj tak sa naštve a vysvetlovanie v tej chvíli prakticky skončilo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
...nieže by všetky ženy boli retards .)
neviete sa hádať!
@2
to máš jedno....niektoré bývajú urazené aj keď vyhrajú
.
.
.
.
.
jaj, to nebola hadka
ale tam je veľa faktorov no
To isté si a ja myslím, ak má žena dostatočné IQ tak sa neurazí a pripustí si chybu
(ale závisí to aj akým spôsobom jej muž niečo vytkne. Ak muž svoj názor podá z opačného konca/ aka. podá to vulgárne alebo jej do ponadáva do blbých a skoro sa ani nepriblíži k ozajstnému problému, tak hádka nie len že prebehne na figu ale bude aj väčšia pravdepodobnosť že sa žena urazí na netaktické podanie opačnej strany.) Vždy problémy riešiť rozumne a takticky.