Dá sa stihnúť všetko naučiť ak je kurz s jednoduchého a podvojného účtovníctva a personalistiky a trvá len od 11 - 19.novembra?
Mňa tam poslal úrad práce na kurz jednoduchého, podvojného účtovníctva a personalistiky a ktorý trvá od 11 do 19. novembra. Dá sa to všetko stihnúť naučiť a úspešne urobiť úspešne skúšky?? A keď neurobím tak sú tam aj nejaké opraváky??? Kto má s tým skúse
@gemerka pointa podvojného účtovníctva sa dá vysvetliť a aj pochopiť za týždeň...ked pochopíš podvojné tak jednoduché už nič nie a personalistika bude zrejme predstavovať iba výpočet a zaúčtovanie miezd a odvodov...ja si myslím, že sa to dá...ono to v podstate nie je nič náročné...pochopiť význam význam účtov, náklady, výnosy, príjem, výdaj, zisk a zvyšok je iba orientácia v účtovej osnove
Jednoduché účto a personalistika sa dajú pochopiť za hodinu.. čo sa týka podvojného účta tak veľmi ľahko sa dá pochopiť jeho podstata.. lenže si treba prejsť svedomito všetky účt. triedy a naučiť sa rôzne výnimky atď.. nato treba preriešiť veľa účt. príkladov, vidieť veľa predkontácii a neviem čoho.. nespoliehala by som sa na kurz ktorý trvý týždeň určite to bude kvalitou veľmi nízko.. takéto kurzy obvykle trvajú 2 mesiace, to je dostatočný čas na to aby si sa to naučila a prepočítala si dosť príkladov. Ono v praxi aj tak príde milion veci ktoré nebudeš vedieť, ale budeš lepšie pripravená na to zvládnuť ich
tak to je dosť krátko...tak účtovať v podvojnom nie je problém,len poznať výnimky a zaradiť dobre účtovné prípady na účty...ja som z gympla a trápim sa s tým asi pol roka na výške
@mariquittka problém je zlý a často zbytočne zložitý výklad...spolužiak bol tiež z gympľa a čo celé cvičenie do nás hustila cvičiaca nepochopil...ja som mu to dvomi tromi vetami vysvetlil ako človeku a vualáá
tak urcite z teba po absolvovani nebude kvalifikovana uctovnicka.. myslim si, ze za ten tyzden dostanes len nejake zaklady.. kazdopadne to nie je na skodu...
Tak to jednoduché účto a personalistika nie je žiadna veda, ale čo sa týka podvojného účta tak podstatu určite pochopíš, len presne ako bolo povedané, treba sa naučiť všelijaké výnimky a veľa, veľa, veľa účtovať predkontácie.
no tak ako my sa učíme podvojné účto teraz od septembra, a ešte toho neviem síce moc ale nedokážem si predstaviť že všetko by som zvládla za týždeň O.o ale tak ktovie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
hlavne teória účtovníctva je väčšinou ťažšia než príklady...a na akú VŠ inak chodíš?