Akurát som začala chodiť s jedným chalanom, keď sa do dediny nasťahovala nová rodina ... Boli v nej aj tri deti - 2 chalani a 1 baba ... Starší chalan sa do mňa na prvý pohľad buchol ... Nedal to najavo až dokým mu mladšia sestra nepovedala, že s ním chce
A na co chces radu? Si to este raz poriadne precitaj co si napisala a zistis, ze s tebou zameta ako keby si nebola nic. Ja na tvojom mieste by som ho uz davno poslal dpc.
A stale mi nejde do hlavy, ked sa ti vyhrazal, co si to nepovedala svojmu chalanovi a kamosom, uz by sa dovyhrazal...
Prosim ťa vykašli sa na neho, ten chlapec ešte nevie čo chce a z teba si akurát tak robí "dobrý deň" ako tak čítam... Nerob zo seba "debila" s tým že keď nemá druhú si mu dobrá TY!!!! Taký chalan ti za to určite nestojí, určite máš na lepšieho! Tak sa tak neponižuj, že budeš robiť tak ako on píííískne Veľa šťastia
Ty vole, precital som si prve tri riadky a mal som dost a uz som nevedel kto je kto jak v pojebanej argentinskej telenovele. Dievca, Ty sa nicoho nechytaj, ty len existuj. Nic viac nic menej...
55lienka : no praveze neprehanam si to predstav ... skoro cely moj zivot jak z nejakej telenoveli alebo skor hororu je ... (tym hororom nemyslim teraz tuto temu alebo chalanov)
Pice, trapka sa zobud, mas 16 rokov, ked som ja mal tolko co Ty tak som nemal ziadne starosti. Krista, decka jebnute, Vy si len zivot komplikujete... :/
A to si akože necháš že budeš skákať ako on píska?Myslím si že ťa nemiluje len má potrebu hrať sa s babami.Po pravde niečo take počujem prvý krát a som z toho znechutená.Mala by si ho poslať kade lahšie.
No po 1. Ani ja seba samú nechápem po 2. Aj keď mi dnes naj kamka povedala - Ty sa nemáš čoho báť lebo on ťa chce a vidno to na ňom - položila som si otázku - Vážne chcem ma ??? Naozaj tak veľmi ako všetci vidia ??? Tak potom prečo robí tie debiliny ??? Aby som žiarlila ??? A čo tým chcem dokázať alebo vyriešiť ??? Celé to nedáva naozaj zmysel ... Takže všetkým ďakujem za názory a viac - menej je mi už jasné čo urobím - asi tak na 90 % ...
mna ide rozhodit, ked citam ze 15-16 su uz ake znechutene zo vsetkeho. Ledva to zacne chodit na strednu a uz to riesi vztahy..som zvedavy co terajsia mladez bude riesit tak v 20-25..
no a k tvojmu problemu, vis chalani tazko chapu babske spravanie, ale ani baby urcite nemozu chapat chlapske spravanie. Mozno si len chce ziskat tvoju pozornot a nevie ako, tak robi taketo sprostoti .. a mozno od kazdej chce len to jedno .. clovek nikdy nevie co ma iny na plane..
podla toho co pises je tenchalan imbecil a ja osbne by som zo sebou taktozametat nedala,,,uz len ako sa ti prvykrat vyhrazal samovrazdou,,,sa visrat na to cele...ale ako vidim mas ho rada a asi s nim ajtak ostanes...cize dost zbytocna otazka...ale chcela si vediet nazor tak tu ho mas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Ze si naozaj v pohode baba jako pises v profile, a ten tvoj chalan este viac
Prosimta ak to myslis vazne,tak zo sebou nenechaj zametat a posli ho desi omg
Paapaajaa : ked sa ti nieco nepaci tak neviem naco sa vobec ozyvas ... Skor potrebujem rady ako debilne pripomienky ...
Ale to co si napisala no.. je to trocha zlozite, nevelmi zrozumitelne a mozno detske.
Moj nazor som ti uz povedala, ale nepaci sa ti, to asi znamena,ze skoncit to s nim neces.
Neviem naco sa pytas,ked aj tak urobis po svojom
A stale mi nejde do hlavy, ked sa ti vyhrazal, co si to nepovedala svojmu chalanovi a kamosom, uz by sa dovyhrazal...
no a k tvojmu problemu, vis chalani tazko chapu babske spravanie, ale ani baby urcite nemozu chapat chlapske spravanie. Mozno si len chce ziskat tvoju pozornot a nevie ako, tak robi taketo sprostoti .. a mozno od kazdej chce len to jedno .. clovek nikdy nevie co ma iny na plane..