Myslíte že sa dá s človekom , s ktorým sa momentálne nebavíte začať od znova ..pravdaže ak on dotyčný bude súhlasiť , bolo medzi nami mnoho dôverností ale aj problémov... skúsili ste už niekedy takto začať, nespomínať čo bolo kedysi...dá sa to? má to význ
ale asi celu ôsmu triedu nebavil s jednou spoluziackov a teraz... uz ma ani tak silno nneudrie po hlave keokolo nej idem, takze sa uz mame pomerne radi (ani ja jej uz nehadzem osoplene vreckovky do otvorenej tasky ked sa nediva)... takze mozno sa to aj da
Podla mna sa to da. Chodila som s jednym chalanom, a potom sme si navzajom velmi ublizili. Jedneho dna som mu dokonca do oci vykricala, ze ho nenavidim. Niekolko mesiacov sme sa vobec nerozpravali a neznasali sa. A potom (ani neviem ako) sme sa udobrili a dali sa znova dokopy. Aj ked to bolo uz trochu ine ako predtym, vobec nelutujem tych dalsich 8 mesiacov co som s nim stravila.
A myslim ze Slecinka ma pravdu. Treba v prvom rade odpustit a zabudnut. Az potom sa to mozno bude dat. Drzim palce
Som zabudla dopísať že bol to najlepší kamarát, bol viac ako kamarát ale menej ako chalan kt, som ľúbila a myslím ( no kamarátke napísal) že u neho to tiež bolo tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ale asi celu ôsmu triedu nebavil s jednou spoluziackov a teraz... uz ma ani tak silno nneudrie po hlave keokolo nej idem, takze sa uz mame pomerne radi (ani ja jej uz nehadzem osoplene vreckovky do otvorenej tasky ked sa nediva)... takze mozno sa to aj da
A myslim ze Slecinka ma pravdu. Treba v prvom rade odpustit a zabudnut. Az potom sa to mozno bude dat. Drzim palce
ale v živote ano, teda nezabudneš nikdy, ale začnes odznova.