Da sa zarobit aj popri skole ci zamestani, a to celkom slusne love
Pracujem v jednej firme a som dobre cvakany, a ani sa nenamakam, ak by mal nikto zaujem zarobit si, a je z LV a okolia tak sa mi ozvite, dam vam blizsie info.
kedze mam par MLM za sebou, jedine co mozem povedat, ze zalezi od typu produktu, ale pocitaj s tym, ze pri vacsine prerobis, alebo zabijes cas a riskujes stratu kamaratov ... pri niektorych stratis kozu na ksichte a chrbtovu kost ...
Keby to bola seriozna ponuka, tak sa nehanbis sem rovno napisat: pracujem pre firmu XY a sef zhana niekoho na poziciu YZ. Zaoberame sa ABC.
Lenze ty by si musel napisat: pracujem pre firmu XY a naplnou mojej prace je okrem podomoveho predaja predrazenych hluposti zhanat novych hlupakov (pardon, ludi), ktori mi podpisu zmluvu a zaplatia vstupny poplatok, aby som sa ja mal lepsie a dostal nejake % ako proviziu...
prosim date mi o ourgroup nejake info? na mail scent9@azet.sk rad by som tam siel... potrebujem surne peniaze a skusim cokolvek hlavne chcem vediet ci ma tam oberu o peniaze a co sa tam robi a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
viac info: » cs.wikipedia.org/wiki/Multi-leve...
kedze mam par MLM za sebou, jedine co mozem povedat, ze zalezi od typu produktu, ale pocitaj s tym, ze pri vacsine prerobis, alebo zabijes cas a riskujes stratu kamaratov ... pri niektorych stratis kozu na ksichte a chrbtovu kost ...
Lenze ty by si musel napisat: pracujem pre firmu XY a naplnou mojej prace je okrem podomoveho predaja predrazenych hluposti zhanat novych hlupakov (pardon, ludi), ktori mi podpisu zmluvu a zaplatia vstupny poplatok, aby som sa ja mal lepsie a dostal nejake % ako proviziu...
neni to firma OUR GROUP?
ahoj kolega
Pokial mas co jest a nespavas pod mostom, tak si hladaj radsej normalnejsi job...