Keby tato oznost pripadala do uvahy bolo by to ok a btw uz sa stalo len mam pocit ze klame... bol niekde v zahranici a ked som sa spytala kde presne, vraj si mam pozriet jeho status.. a ziadny som nevidela ked som mu to povedala, zrazu sa objavil.. a na fb stale daval nejake hluposti a uz asi 3 tyzdne nic... to sa nanho nehodi..
vidim aj prispevky pre priatelov... nie je ale mozne, ze do isteho momentu vidim vsetko a OD isteho momentu nie? nemusel ma dat mozno blokovat ale napr pri odosielani prispevkov sa da nastavit, aby ten dany prispevok nevidel iba niekto, v tomto pripade ja...?
ked je uz rec medzi tuto vami o nejakom "stuchani" , vysvetli mi niekto co to znamena ? O_o nechapem tomu ( nemam FB ) , ale vyzera to ako pekna picovina
@marylean uz viem preco si ta ludia davaju obmedzovat na fb az kvoli tomu musis zakladat diskusie ..... teraz bohuzial idem preco do skoly odjebu lebo si ma rozjebala na prach
@barky ty mas v slovniku slovo skola? takyto picuz sprosty to moze mat len z pocutia evidentne na teba sa vlastne ani neoplati nadavat, chuda male, aj smradlavy kokot a roznasac filciek je pre teba pochvala
@matus123 je to ozaj hlupost, len kliknes na "stuchnut priatela" a jemu pride upozornenie ze ten a ten ta stuchol... ja v tom tiez nevidim ziadny zmysel
@12 áno dá sa to nastaviť aj individuálne aby príspevky nevidela určitá osoba, poprípade viac osôb.... veď keď u teba bude dajaká kamoška čo ho má tiež v priateľoch tak sa pozri cez jej nick.. problem?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
"ju poznám ju som šťuchal na facebooku" DD chlapci milujem vás D
bud sa prihlasis cez jeho ucet, alebo cez ucet nejakeho spolocneho kamarata
Facebookovské zdegerované mozgy.
jeho súkromie, aký by to malo zmysel, keby si to ty vedela zistiť?