Zdá sa Vám už normálne, ako si Európska únia resp. Europarlament a teda poslanci, ktorí majú zastupovať nás ostatných robia čo chcú a obmedzujú naše práva a slobody? Čo poviete na návrh, citujem:
"Z europarlamentu v poslednej dobe vychádzajú samé zaujím
hej, aj ja som o tom dnes počula. tiež si hovorím, kto také kokotiny vymýšla. a to som sa včera rozhorčovala nad zákonom, ktorý chce vykynožiť rastliny a živočíchy, ktoré nemajú európsky pôvod
ježiš vitaj na Zemi.
Samozrejme , že EU a USA ktorá jej vládne obmedzujú naše slobody a o dosť výraznejšie ako toto, ale nie nezdá sa to väčšine ľudí , naopak ešte tomu tlieskajú a sú radi že sme pod krídlami nádhernej a milej západnej demokracie.
Smutné že.
ja si myslim ze je to dost dobra picovina... ved aj takato fotografia kolujuca po sietach je pre autora ako reklama zadarmo, moze byt rad ze sa to niekomu paci a foti to a informuje o jeho diele svet... ved sa clovek pod fotkou nepodpise ze to je jeho dielo alebo neopakuje a nejde robit to iste...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Samozrejme , že EU a USA ktorá jej vládne obmedzujú naše slobody a o dosť výraznejšie ako toto, ale nie nezdá sa to väčšine ľudí , naopak ešte tomu tlieskajú a sú radi že sme pod krídlami nádhernej a milej západnej demokracie.
Smutné že.
Ale volia ich ľudia.....