zalezi ako velkeho hladu. Akoze zjedol by som aj krvavnicky, ale nie dajak nadšene Viac by mi vadili prasacie mozocky. Mimo toho zjem asi úplne všetko, resp iné mi nenapadá
@misfit44 Mám veľmi podobnú skúsenosť. Viac ako 10 rokov som nemohol paradajkovú polievku ani cítiť, zdalo sa mi to nechutné. Až kým som si ju nazačal robiť sám z čerstvých domácich paradajok, s trochou škorice, mega bazalky a iného korenia. S mozzarelou alebo iným syrom - vyváženú sladkú, pikantnú a kyslú chuť - proste, robím si ju po svojom a po rokoch nenávisti ju najviac milujem Prípadne ju trochu zahustiť a urobiť z toho Toskánsku polievku so zeleninou...
Ale za normálnych okolností, z normálnych jedál, marhule, broskyne a podobné by som jedla len ak by nebola iná normálna možnosť (takže asi skôr tie ako červy či kanibalizmus, ale beztak by to musela byť dosť zúfalá situácia)
Toho je tak strasne malo, co by som dokázala nevyvratit ani po mesiacoch hladu... Kapusta, kel, kôpor, pľúcka na smotane, chrupavky, paradajky, bambusové klicky (môžem pokračovať aj do nekonecna, hrozne vela toho je zial) :/
@feroborba nie, absolutne. ma to nechutnu konzistenciu, strasne to smrdi, ked sa to vari. raz som sa nechala nahovorit byvalym, aby som to ochutnala a skoro som sa pogrcala.
No je toho aj dosť u mňa.. ...tak určite nie vnútornosti, zabíjačkové špeciality, držkovú polievku (fuj) a tie morské potvory a ryby.. ...keby som bol niekde na vojne, kde by mi dávali neznáme jedlá, tak by som bol asi radšej keby servírovali vegetariánsku stravu ...ale aj tak na vojnu neplánujem, možno aj vďaka bohu u mňa, lebo by som to nedal a uhladoval by som sa k smrti iba na kúskoch chleba, čo som počúval že jedli..
Hocijake maso, granadir, leco, rajcinovu polievku, kysnute kolace, biele rozky, hocico makova, makove moravske kolace bleeee. Dakedy som jedla vsetko, teraz radsej hladujem ako si dat nieco co nelubim prave si idem robit moka shake na obed mnaaaam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
Ale za normálnych okolností, z normálnych jedál, marhule, broskyne a podobné by som jedla len ak by nebola iná normálna možnosť (takže asi skôr tie ako červy či kanibalizmus, ale beztak by to musela byť dosť zúfalá situácia)
Ale napr marlenka alebo medove platy mi chutia + este taky ten zkrystalizovany s orechami.. ale klasicky tekuty med je strasny hnus!!
funny enough, tlacenku mam velmi rada
@Ladydoga co mas proti netopierom
Ale nedala by som plucka/srdcia a taketo vnutornosti, z nicoho, to by slo rychlejsie von ako dnu
Surove ustrice si tiez neviem moct predstavit
Funnily enough, ako takmer nemasozravec tvrdim, ze hurky su uplne popici nahodou
granadir