jes!! takže.. máme dať skínom pokoj? nikto tu nepičuje do skínov ale do náckov.. nikomu tu skínovia nevadia... ak chceš aby sa nepi_ovalo do skínov napíš do telky.. a už máš kamarátov?
No este my budeme ty zli do pice!Ako ja myslim ze vacsou hrozbou su skini ako ludia ktory nepodoporuju nejaku spolocnost.Tazke nemyslim ze my ublizujeme vam.
Ti jebe absolutne ??? Vravis ze si skin, a preco mas na obrazku hajlujucich kokotov ? A nackovia budu odvrhovani normalnou spolocnostou az pokial uplne nezmizmu.
vieš aký je rozdiel medzi skínom a náckom? lebo ja už hej... a trápi ma ,že niekto chce silou mocou do tejto "problematiky" patriť.. .. TO NEVIE.. a keby som sa v poslednom šase nestávala malou pacifistkou tak ti tááák vynadám ty zasraný vygumovanec,že by si sa už nikdy neprihlásil...
Maly cierny chlapec pod tmavou ruskou smrti vracia sa domou. No dnes to bude so skodou dve hole hlavy si ho nevibrali nahodou.Tmava ulicka tri rany stacia omracia.Ruky nohy iba klacia a po par kopacncoch za bez vedomie vdacia.Mlaka krvy pomaly zvedcuje sa a tak aj nadej na zivot pomaly zmensuje sa nenavist zvetcuje sa vomne aj vtebe voci ludom ktory s kludom dokazu zabyt skrs svoje presvedcenie nacysticke nazory a boj za cistu rasu davas nam hlasu volis nespravnu trasu.No ale furt nechapem preco ved mi sme slovania znas chcely zrobit nackou bez zmylovania smer koncentracne tabory padajuce zavory smrt cakajuca na nadvory.Nasi predkovia tak trpeli a my sme teras zbabely.Vravim stop neonacismu a nie som jediny bezviny rasisticky utlacany pre farbu pleti na ulici odjeb..ny.Na vonok najvedci no pritom su sami bojovat sam proti sebe kde su ludia vlastne svami.Nes.ru ta keci ale s.re ta naci.Naci no pozri ze kde si tu bije ta mike a bije ta MC.Mas nejaky haken kreitz na pleci?Cunik a ktomu pol deci heiluje a prska silne reci.Keby videla ta mater tak by zostala v krci.Ste v narodnom sate kok.tkovia co stoho mate?Vyholena hlava velky bomber hovori ti nieco 44 partizan alebo member a tam bojoval tvojho fotra foter a ty dneska s ucesom ako majster proper a nasiel si daky blby zamer.Prepinam na dalsi zaber.Tak maker ty looser sa po..er si tieto po.ebane slova ku srdcu zober.Obdobie v ktorom bol zivot hop alebo trop , obdobie v ktorom nasilie previsilo strop a preto vravim stop fasistom a nacistom.Toto su fakty nacisto.Pre jediny ciel ze nemci chcely byt prvy sa prelialo tolko krvy.Minulost stale boli, srdce sa casom hoji ale stale to boly.Pozri kolko muzou sa domou zenam uz nevratilo.Pozri kolko rodin otcou stratilo.Pozi kolko deti zostalo na ulici bes rodicou.Velka risa malemu svetu nezmysly o nicom.Hakove krize na bokoch mrtvi vojacy v zakopoch.Stacil jediny granat a bolo vsetko zrazu na ko.ot.A teras vyberas na sebe a obhajujes silu nechapemta v srdci musys citit vynu.No ale ja verym ze tento track bude mat silu.Bez srandy hovorim tu fakty pravdy.Tak povstan ne padni vo svojej hlave kazdy zazni.Skus zamysliet sa nad sebou a byt len sam sebou .Prestat pocuvat j.bou len tak budes nad vecou.Clovek ako clovek ved kazdy ma pravo na zivot a byvanie, zabavu a spanok.Ci ma narok napisat takyto harok.Jak to vidim jak to citim.Ci sa mylim neskor zystim je to take jednoduche staci spravit prvy krok a to je pouzit mozog.Stochto vychodiska existuje len jeden bod.Vravim stop to sa ti vrati ako ked pada strop.To asi nechapes co je to zit ako mensina.To asi nechapes kym nezazijes to ty j.bla plesina.Ze do hlavy ti padla asi osma desina.Rychlo tam doj.bkam toho cierneho fesina.Zasluzi si ked je kar nie len zato ze sa blbo osiva.S takymi ako ty sa nam tu blbo naziva.Sich heil ti to j.be ved ajnaci hadzal teba snimi do plina.Mas asi malo informacii.Vyzeras jak curak,vyholena cicna.Mam v pic. ci si biely.blby,zlty a ci cierny ak si deb.l zdochni.Mierni tu ten svoj agresivny..My niesme zvedavy na te dute amnezie.No iba cumiet je hlupe a byt tu hlupy znamena skoncit ako dano tupy faschos ,ako supy.Boli ta pohlad na nich ako zrada vlastnej suky.Iba vravym daj si odchod.Nechitaj sa nasej kukli, nemozes sa ukryt.Sme proti vam a su nas tu tlupy.Rozj.bavame vase vlastne zvuky.Preto vravim stop.Vravim stop nech pocuje hluchy.Nech pocuje hluchy.TAK TOTO BOL TEXT OD ORIGINAL FLOW TRACK MA NAZOV VRAVIM STOP MYSLIM ZE JE TO DOST VYSTIZNE.A NEMAM CO DODAT.MYSLI!!!!!!!
a mne lezu na nervy vsetci nechapem preco nemozme byt vsetci normalni vlastny zivot zijuci ludia aky to ma cele zmysel ? a nechapem ani vyznam tejto diskusie zatial som tu nic proti skinom necital ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
vsimli ste si ze sa uz skorsie stmieva??
Mixelle:Tiez ma napadlo ako je to s jeho kamosmi teraz
....skinom nik nic nerobi ale nackom
a uz mi lezie na nervy nacek co si mysli ze je skinhead
a cely slovensky narod je nacionalisticky tak sa nehrajte na antifu a nazi!
Zmyja - prosím ťa,nauč sa už nejakú novú vetu.táto začína byť už otrepaná
34: niekto ako ty ma nemôže uraziť