Jde frajer po ulici a volá na něj dědek z verandy "Chlapče,neskočil by si mi domů pro bačkory?" frajer souhlasí, vyběhne do patra a tam 2 mladý krásný holky. "Co tady děláš?" "Ale, ten děda venku říkal, že vás mám obě ošukat!" "Nelži, to by nikdy neřekl!" frajer dojde k oknu a zavolá "Dědo obě?" děda "No jasně že obě!"
Doktor: “Tak jsme vaší pani udělali ty testy, ale bohužel se nám nějak promíchaly výsledky, takže buď má vaše manželka AIDS a nebo Alzheimerovu nemoc.“
Manžel: “Ale co mám teď proboha dělat?!!“
Doktor: “Asi bude nejlepší, když ji vyvezete daleko za město a necháte jí tam, no a když se vaše paní vrátí zpátky, tak už bych s ní radši nespal..“
Počuj synak, keď si už skončil tú maturitu, povedz mi, aké „i“ sa píše vo vete: "Ženy sa hrali a potom išli domov".
Ženy sa hrali s tvrdým, potom išli domov s mäkkým.
Na salaš prídu turisti. Bača ich pohostí a pri debate sa jeden chytrák pýta baču čo robí, keď príde naňho tá slabšia chvíľka, tie chúťky? Bača ukáže na kobylku pasúcu sa na lúke a že vyskočí na ňu.
- Môžem to skúsiť aj ja?
- Skús.
Za chvíľu príde turista dokopaný, krvavý, že to nejde. Bača mu vraví:
- Počkaj, ja som to nedopovedal. Ja skočím na kobylku a zídem dole do dediny.
Riaditeľ sa pýta svojho nového vodiča:
- Vaše meno?
- Milan, pán riaditeľ.
- Zamestnancov nevolám krstným menom. Priezvisko?
- Zlatko.
- Tak môžeme vyraziť, Milan!
Prečo má blondína na nočnom stolíku plný aj prázdny pohár vody? Lebo v noci môže aj nemusí byť smädná. Proste , to je taká somarina a ja od detstva sa na tom vždy pousmejem.
Ku Japoncovi príde Košičan a opýta sa "Hej ty jak sa povie po Japonský hlupák ?" Nato mu Japonec odpovie "Čan" Zvedavý Košičan sa pýta ďalej "A väčší hlupák ?" Nato mu Japonec opäť odpovie "Šičan" Košičan sa pýta ďalej " A najväčší hlupák ?" A nato mu Japonec odpovie "Košičan"
Otec sa sprchuje . Dcera mu vojde do kupelne a uvidi ho naheho. Otec zachova chladnu hlavu a povie: " tak dcerka, toto je penis."
Dcera pride na druhy den do skoly a hovori kamaratkam: " dievcata, uz viem ako vyzera penis."
"Ako?"
"Podobne ako kokot len je maly a ovisa."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Tri..
Tri? Prečo tri?
Už sme sa raz stretli...
-kúpim. Inak za to, že spávam s tvojim ocom, ma nemusíš volať mami.
-a ako?
-normálne, Jožo.
Manžel: “Ale co mám teď proboha dělat?!!“
Doktor: “Asi bude nejlepší, když ji vyvezete daleko za město a necháte jí tam, no a když se vaše paní vrátí zpátky, tak už bych s ní radši nespal..“
Ženy sa hrali s tvrdým, potom išli domov s mäkkým.
(hahah)
- Môžem to skúsiť aj ja?
- Skús.
Za chvíľu príde turista dokopaný, krvavý, že to nejde. Bača mu vraví:
- Počkaj, ja som to nedopovedal. Ja skočím na kobylku a zídem dole do dediny.
(hahah)
- Vaše meno?
- Milan, pán riaditeľ.
- Zamestnancov nevolám krstným menom. Priezvisko?
- Zlatko.
- Tak môžeme vyraziť, Milan!
Dcera pride na druhy den do skoly a hovori kamaratkam: " dievcata, uz viem ako vyzera penis."
"Ako?"
"Podobne ako kokot len je maly a ovisa."