@kejeli Originálne už nebude, ale bude s ním mať aspoň niečo spoločné, a to je výhoda. Bude patriť do zvieracieho šoubiznisu Pesko? To znie ako nevydarený pokus o napodobeninu mena Zuzkinho prasiatka menom Prasko
A viem, že ten druhý odsek už nebol adresovaný mne, ale to už by radšej mohla dať Freddie Mercury ako meno.. Alebo sa riadiť podľa mňa, keď som prvý mesiac volala svojho psa každý deň inak
@mickeymouse010 Si zlá! Mala si nechať moje malé a citlivé srdiečko na pokoji.. nech si užijem trochu šťastia z chvíľkového "originálneho" myslenia. Od niekoho s menom "Mickey Mouse" by som toľkú krutosť nečakala.
A okrem toho... Keď Freddie, tak vymyslieť aj druhé meno (alebo sa riaďme autorom fóra a pripíšme tam číslo 27 ). A tiež som svojho psa volala stále inak. Vlastne, aj teraz ho nenazvem Čensi, ale zasiahli ho už mená ako Jeremy, Vilo, Reťo, Teta Sedita... Chúďa pes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Prasko už nie je tak originálne... Ale čo tak Pesko?
Alebo daj meno Franfurter (toto je čas na vyhľadanie si etymológie tohto slova)
A viem, že ten druhý odsek už nebol adresovaný mne, ale to už by radšej mohla dať Freddie Mercury ako meno.. Alebo sa riadiť podľa mňa, keď som prvý mesiac volala svojho psa každý deň inak
A okrem toho... Keď Freddie, tak vymyslieť aj druhé meno (alebo sa riaďme autorom fóra a pripíšme tam číslo 27 ). A tiež som svojho psa volala stále inak. Vlastne, aj teraz ho nenazvem Čensi, ale zasiahli ho už mená ako Jeremy, Vilo, Reťo, Teta Sedita... Chúďa pes