Tak toto je moja najobľúbenejšia herečka na svete. Je veľmi talentovaná a pekná. To isté sa dá povedať aj o jej sestre Elle. Dakota sa mi najviac páčila vo filmoch: Muž v ohni, Hra na schovávačku, Dievča z lepšej spoločnosti, Vojna svetov. Pre ostatných p
Za prve si pako ohladom poslednych dvoch viet, za druhe by som chcel vidiet ako niekomu rozbijes hubu to ma prijmelo sa aj zasmiat a za tretie Dakota je perfektna a najviac sa mi pacila vo filme Muz v ohni
Dakota patrí medzi mojich 6 najobľúbenejších herečiek. Elle sa to tej 6 nezmestila . Dakotu som si všimol prvýkrát v seriáli TAKEN, hrala iba v piatich častiach ale super. Každý film kde hra je super , už len preto že tam hrá ona. Vo filme Vojna svetov sa splnil jej malý sen že si zahrala s Tomom Cruisom. Kreslenú rozprávku Tonari no Totoro od Hayao Miyazaki som si pozrel len kvôli tomu že to Dakota a Elle dabovali do angličtiny. Najnovšie veci čo točila som ešte nevidel ako filmy Push, The Secret Life of Bees, Winged Creatures, Cutlass, Hounddog » www.imdb.com/media/rm3953363...
vy hajzli čo píše zle na Dakotu, keby som vás poznal už by vás nebolo! Viete ,že svet nie je iba taký rožový ako sa zdá? Viete kto ja som? Viete na koho mám kontakty? Ja by som vás ani byť nemusel, mne by stačilo vytočiť jedno číslo čo mám v mobile a bolo by vybavené..
@21 ti hňupe sprostý, píšeš, že ako to pre niekoho môže byť krásavica šak keď sem drbneš takú nepodarenú fotku... Jak sa sem pridáva fotka? Nech vám ukážem nejakú normálne podarenú fotku a nie ako sem pridal @amrafel ,to naschvál kok.t
@25 Chlapce, zmier sa s tym, ze toto je slobodne forum, tu si moze povedat kazdy svoj osobny nazor a pokial sa nestotoznuje s tym tvojim...holt smola. A taketo detinske vyhrazky tu pisat, budes akurat tak na smiech
jééé Dakota. Tú mam rád! Veľmi dobrá herečka! A ano @111devil111 máš pravdu @amrafel tam dal takú divnú fotku. Určite vyzerá lepšie tá fotka sa len nepodarila a on naschvál ju sem dal. Dajte si ju vyhladať cez google, tam sú dobré fotky
čítate Nový čas? Tak by ste mali lebo o Dakote tam už bolo písané trikrát. Že je jednou z najobsadzovanejších herečiek Hollywoodu, že je pripravená dobyť Hollywood a že rastie do krásy. Čítajte Nový čas a zistíte že je slávnejšia než niektoré iné osobnosti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
podla mojho nazoru, herecka kariera jej znicila zivot
@ 23.2. budem mať 15 rokov
myslim ze ta zacnem provokovat, lebo vyzeras byt ako zabavny typek
co myslite, prisla uz o panenstvo? pohybuje sa v brandzi, kde to ma dst nahnute