Nehovorím źe by som to nespravila, ale to by záležlo od toho, ako by samotná fotka vyzerala. Napríklad by som určite nevešala na net takú tú typickú pokecovú, v spodnom prádle pred zrkadlom. Keď už tak, by to muselo byť niečo originálne..
nikdy by ma ani nenapadlo sa odfotit v spondnom pradle a clovek ktory sa odfoti v spodnom pradle asi ma v plane to niekam dat alebo je fakt divna osoba, ze sa chce pozerat na seba v spodnom pradle o - O
Len jedna pripomienka: správne po slovensky je ,,bielizeň", ,,prádlo" je čechizmus.
Hm, nič v zlom, ale ak si aj niekto niekde zverejní nejakú takú fotku, redukuje svoju vlastnú osobu len na telo, objekt splnenia chlipných túžob ostatných.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ach zas snivam..
len na tom ešte ďalšie vrstvy odevu
podobne fotky v compe neskladujem..to skor on..
Hm, nič v zlom, ale ak si aj niekto niekde zverejní nejakú takú fotku, redukuje svoju vlastnú osobu len na telo, objekt splnenia chlipných túžob ostatných.